Luonnollinen Split-matto

Split-mattomalliston kantavia teemoja ovat ajattomuus, materiaalin tuntu ja maanläheisyys. Matot on suunniteltu erittäin pitkäikäisiksi niin värimaailmaltaan kuin kestävyydeltään. Maton kudos on ryhdikäs toimikas-kudos, jossa loimi on erittäin kestävää, mustaa polyesteriä. Kude on paksun, sertifioidun villalangan (45 %) ja luomulaatuisen eurooppalaisen pellavan (55 %) yhdistelmä. Maton päät on huoliteltu pellavalangalla. Vastuulliset materiaalit on valittu kestävyyden, kulutuksenkeston ja ylläpidon helppouden perusteella. Split kudotaan Suomessa jatkuvaloimisella menetelmällä, jossa loimea ei mene hukkaan valmistusprosessissa.

Mattojen värimaailma on rakennettu materiaalien luonnollisten sävyjen ympärille. Värivaihtoehtoja ovat pellava-ruskea, pellava-harmaa, pellava-toffee sekä pellava-valkoinen.

Maton on suunnitellut Elina Helenius

Matto on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa koossa: 160 x 230 cm sekä 200 x 300 cm. Myös mittatilauskoot ovat mahdollisia, mittatilausmaton hinta on 350,-/m². Tilauksen voit tehdä myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tutustu maton tietoihin tarkemmin tuotekortilla. Materiaalinäytteet ovat esillä Vantaan- ja Turun-myymälöissämme. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sisustusunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

Lepotuolin leveys on 72 cm. Syvyys on 90 cm ja korkeus 101 cm. Istuinkorkeus on 50 cm. Rahin koko on 57 x 40 x 43 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Kotimainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen.

Koot:
160 x 230 cm.
200 x 300 cm.

Värivaihtoehdot:
Pellava-harmaa.
Pellava-valkoinen.
Pellava-toffee.
Pellava-ruskea.

Materiaalit:
Villa 45%, pellava 55%.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

Interface Split-matto

Interfacen Split-matto on kaunis, luonnonmateriaaleista kudottu matto, joka luo lämpimän kodikkaan tunnelman niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin.

Matto on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 261,00 1 897,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Interface Split-matto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *