Linie Design

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Linie Design -matot -25 %, voimassa 5.8. asti myymälöissä ja verkkokaupassa.

Linie Design on tanskalainen design-tuotteisiin keskittynyt, vuonna 1980 perustettu yritys. Nykyisin Linie Design on Pohjois-Euroopan suurin käsintehtyjen mattojen valmistaja ja tukkukauppias. Linie Design -mallisto koostuu valikoimasta hienostuneita mattoja, jotka edustava alansa parhaimmistoa niin raaka-aineiden kuin designin puolesta.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (22 kpl)

Linie Design -matot ovat parasta laatua ja kauneinta käsityötä

Tanskalainen Linie Design kunnioittaa muotoilussa pohjoismaisia perinteitä ja käsityötaitoa. Kaikki Linie Design -matot ovat skandinaavisten suunnittelijoiden käsialaa. Matot kudotaan käsin Intiassa paikallisten, sukupolvien ajan taitonsa huippuun hioneiden taitureiden hyppysissä.

Linie Design -matot ammentavat inspiraationsa pohjoismaisesta, modernista designista yhdistettynä pitkään käsillä tekemisen perinteeseen. Laatu ja estetiikka ovat yrityksen toiminnan kulmakiviä kaikessa tekemisessä. Linie Design taikoo jokaiseen kotiin ripauksen kauneutta pienillä, tärkeillä yksityiskohdilla.

Jatkuva tuotekehitys ja ideointi takavat sen, että mallisto uudistuu sekä designin että rakenteen puolestaja löytää uusia, yllättäviä muotoja. Työn tulos puhuu puolestaan – Linie Design -matot ovat myydyimpiä mattomalleja maailmanlaajuisesti yli 70 maassa.

Linie Design -matot suunnitellaan Skandinaviassa ja valmistetaan Intiassa. Yritys kantaa vastuunsa jokaisessa tuotannon vaihessa niin työntekijöiden ammattitaidon kuin työolojen osalta. Mattojen valmistuksessa ei koskaan käytetä lapsityövoimaa, ja työntekijöiden työsopimukset, -turvallisuus ja -olot ovat tarkan valvonnan alla.

Linie Design osallistuu omalta osaltaan Intian, Pakistanin ja Nepalin lasten koulutustason nostamiseen. Linie Design on Euroopan mattovalmistajien Care & Fair -järjestön jäsen. Järjestö edistää lasten koulunkäyntiä Etelä-Aasian alueella matonkutojien perheissä.

Kruunukalusteen valikoimissa on Linie Design -mattojen parhaimmistoa. Valikoimaan kuuluu luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuja villamattoja, puuvillamattoja ja viskoosimattoja. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myymälöissämme.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top