Blogi, Yleinen

Puutarhakalusteiden sesonki on parhaimmillaan

27.4.2023

Aurinko on lämmittänyt meitä jo jonkin aikaa, luonto heräilee – ja niin heräilee myös kesäihminen!

Kesää kohti mennessä tulee luoneeksi silmäyksen jos toisenkin pihalle, terassille ja parvekkeelle. Ulkokalusteet tekisi mieli uusia, kenties pihalta puuttuu nautinnolliseen ulkoruokailuun sopiva ruokailuryhmä, tai ehkä haluat sipaista vähän maalia seiniin. Tutustu Terassi kesäkuntoon!-artikkelimme vinkkeihin terassin ja pation valmistelusta kesää varten.

Puutarhakalusteet, jotka kestävät monta sesonkia

Sitten itse asiaan, eli niihin kalustevalintoihin, jotka saavat sinut viihtymään ulkotiloissa koko kesäkauden ja myös tulevien kesien ajan. Laadukkaat ja ajattoman tyylikkäät ulkokalusteet kestävät monen sesongin ajan eivätkä mene pois muodista.

 

Kuvassa on Brafabin Lyra-sohvaryhmä ja Belfort-lyhty aurinkoisessa miljöössä

 

Kun valitset kalusteet samalta valmistajalta, saat varmuudella parhaiten yhteensopivat kokonaisuudet, kuten ulkosohvat, ulkosohvaryhmät, ulkopöydät, ulkotuolit ja ruokailuryhmät. Suosituimpia ulkokalusteiden valmistajiamme ovat Cane-line ja Brafab. Aitoja klassikoita löydät ByNiemen kesäkalusteiden valikoimasta, kuten Nizza-sohvaryhmä ja Capri-sarja.

 

Kuvassa ovatCane-linen Pure-ulkopöytä ja tummanharmaat Breeze-ulkotuolit sekä vihreä on-the-move-sivupöytä aurinkoisessa miljöössä.

 

Olemme valinneet huolellisesti juuri meidän asiakkaillemme sopivat puutarhakalusteet omaan KruunuDesign-kokoelmaamme. Erityisen suosittuja ovat olleet Bluebird-sohvaryhmä sekä Lux-sarjan aurinkovarjot.

Ehkä kaipaat ulos nuorekasta ja värikästä ilmettä? Löydät valikoimastamme Connubian pirtsakat puutarhakalusteet, joissa ei ole väreissä säästelty!

 

Kuvassa on Connubian Easy-pöytä sekä ulkokäyttöön soveltuva Stulle-penkki kesäisessä miljöössä

 

Ajankohtaiset puutarhakalusteiden tarjoukset ja maksuton sisustussuunnittelu

Löydät meiltä edulliset varastoerät ja ajankohtaiset sesonkiin sopivat tarjoukset pitkin kesää. Siispä kannattaa aina vilkaista ajankohtaiset tarjoukset Kampanjat-sivultamme. Koko puutarhakalustevalikoimamme näet täältä.

Vinkkaamme vielä, että verkkokaupassamme on esillä vain osa edustamiemme valmistajien valikoimasta. Jos siis kaipaat vielä monipuolisempia ratkaisuja, olethan yhteydessä lähimpään myymäläämme. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään oikeiden kalusteiden löytämisessä. Saat myös maksuttoman sisustussuunnittelupalvelun niin sisä- kuin ulkotiloihinkin!