Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Niemen Tehtaat valmistaa myös korkealaatuisia puutarhakalusteita omalla tehtaallaan Vietnamissa. ByNiemi-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan laadukkaista materiaaleista, hyviä tuotantotapoja ja eettisiä arvoja kunnioittaen.

Nizza-kalusteiden runko on alumiinia, ja runko on päällystetty polyrottinkipunoksella. Pöydässä on 5 mm paksuinen temperoitu lasikansi, joten se on helppo pitää puhtaana.

Polyrottinki on materiaalina erittäin helppohoitoinen ja kestävä, minkä vuoksi polyrottinkikalusteilla on vankkumaton asema suomalaisilla kesäpihoilla.

Kokonaisuuteen kuuluu kulmasohva, pöytä sekä 2 rahia. Pitkän osan voi valita edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

Ryhmä soveltuu oleskelun ohella erinomaisesti myös ruokailuun ja kahvitteluun, sillä pöytä on lähes normaalin ruokapöydän korkuinen (ruokapöydän normaalikorkeus 75 cm, Nizza-pöytä 73 cm).

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme.

Koko:
Kulmasohva 220 x 160 cm.
Pöytä 120 x 70 cm, kork. 73 cm.
Rahi 46 x 46 x 47 cm.

Materiaali:
Runko alumiinia/polyrottinkia.
Pöydässä lasikansi.
Pehmusteet 100 % polyesteri.

Väri:
Tummanruskea, tyynyjen väri vaaleanharmaa.

ByNiemi Nizza-polyrottinkisohva + pöytä

ByNiemen Nizza-polyrottinkiryhmä on erinomainen lisä kesäpihan kalustukseen, sillä se sopii kompaktin kokonsa ansiosta pienemmällekin pihalle.

Nizza-polyrottinkiryhmä on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdot saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

(Edellinen tarjous 1079,- 25.7.2022 asti)

Lue lisää

1690,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Nizza-polyrottinkisohva + pöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *