ByNiemi

ByNiemen Gustav- ja Kamjo-sängyt -30 %. Voimassa 4.6.2024 asti normaalihintaisiin tuotteisiin ja uusiin tilauksiin verkkokaupassa ja myymälöissä. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

ByNiemi Tema-, Forte- ja Deco-sarjat -25 %. Kampanja voimassa 6.5. asti uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

ByNiemi Saana-tuolit %ALE%. Voimassa 3.6.2024 asti normaalihintaisiin tuotteisiin ja uusiin tilauksiin verkkokaupassa ja myymälöissä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (12)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (14 kpl)

Niemen tehtaat – suomalainen huonekalutehdas Sastamalassa

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Ajattoman tyylikkäiden ja toimivien hyllystö- ja vitriinimallien kaunis pintakäsittely ja viimeistellyt yksityiskohdat korostavat aidon puun kauneutta. Niemen Tehtaiden tuotanto tapahtuu perinteitä kunnioittaen. Perinteiden rinnalla monipuolinen ja ajanmukainen tuotekehitys on tärkeä osa jokapäiväistä tuotantoa.

Niemen Tehtaiden päätuotanto tapahtuu yrityksen tuotantotiloissa Sastamalassa Tampereen kupeessa. Yrityksen perusarvoihin kuuluvat jatkuva suunnittelu ja tuotekehitys, joustava tuotanto ja ammattitaito. Asiakkaalla on vahva rooli suunnittelussa, sillä eri paloista ja moduuleista koostuvat kokonaisuudet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on esillä ja ostettavissa valikoitu mallisto ByNiemen tuotteita. Lisää tuotteita sekä kaikkien sohvien ja nojatuolien verhoiluvaihtoehdot ovat nähtävillä ja tilattavissa myymälöissämme. Mikäli et siis löydä etsimääsi verkkokaupasta, ei hätää! Myymälämme asiantunteva henkilökunta palvelee mielellään yksilöllisten tarpeiden täyttämisessä.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top