Ihana Hive-riippukeinu

Cane-linen Hive-riippukeinu on kesän upein ja ihanin puutarhakaluste! Keinun veistoksellinen muoto toimii niin yksinään kuin yhdessä muiden puutarhakalusteiden kanssa.

Hive-keinun muoto muistuttaa mehiläispesää, joka syleilee istujaa ja kutsuu rentoutumaan. Keinun materiaali on Weave®-polyrottinkia, jonka sisällä on kevyt mutta kestävä alumiinirunko.

Värivaihtoehtoja on kaksi, vihreä ja luonnollisen puun sävyinen natur.

Keinun hintaan sisältyvät ripustusköysi sekä pehmusteet, jotka takaavat täydellisen mukavan kokemuksen. Pehmusteissa on Cane-linen QuickDry & Airflow -rakenne, jonka ansiosta pehmusteet kuivuvat tunnissa sadekuuron jälkeen.

Keinun leveys on 87 cm ja syvyys samoin 87 cm. Keinun korkeus on 124 cm. Istuinsyvyys on 59 cm ja keinu painaa vain 12 kg.

Tutustu myös jalalliseen Hive-tuoliin. Halutessasi voit lisätä jalat riippukeinuun jälkeenpäin.

Cane-linen koko valikoima on tilattavissa Kruunukalusteelta. Jos et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, kysy lisää myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Tuotevideot

Koko:
87 x 87 x 124 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinsyvyys 59 cm.
Paino 12 kg.

Värit:
Vaalea, vihreä.

Materiaalit:
Alumiini, Weave®-polyrottinki.

 

Cane-line Hive-riippukeinu

Cane-linen ihana Hive-riippukeinu on saatavissa ripustettavana ja jalallisena versiona. Valitse omasi!

Keinu on tilaustuote. Klikkaamalla haluamasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista. Kaikki myymälöissämme on näytteet Cane-linen materiaaleista.

Lue lisää

2 320,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cane-line Hive-riippukeinu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *