Musta / valkoinen Houston-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin Houston-lattiavalaisin on saatavissa kahdessa värissä: musta ja valkoinen. Valaisimessa on kauniin kaarevan rungon päässä suunnattava kupu, jonka kruunaa pieni saarnipuinen yksityiskohta. Tämä erittäin kaunis valaisin suuntaa valoa sinne missä ikinä tarvitsetkin.

Valaisimen puhtaat linjat ja ajaton design sopivat moneen kotiin. Houston on tyylikäs vaihtoehto valaisemaan pimeneviä syysiltoja. Kevyt valaisin on helppo siirtää tarpeen mukaan mieleiseen paikkaan kotona ja toimistolla

Valaisin on saatavissa mustana ja valkoisena. Lattiavalaisimen korkeus on 149 cm ja kuvun halkaisija on 16 cm. Valaisimeen käy E27-kokoinen polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Tutustu myös samaan Houston-sarjaan kuuluvaan pöytävalaisimeen.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Ø 16 x 75 x 156 cm.
1 x E27, max 60W.

Värit:
Musta, puunsävyinen yksityiskohta valaisimen yläosassa.
Valkoinen, puunsävyinen yksityiskohta valaisimen yläosassa.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat75 × 156 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

Valaisin Grönlund Houston-lattiavalaisin

Valaisin Grönlundin tyylikkäässä Houston-lattiavalaisimessa on kauniin kaareva jalka ja tyylikäs metallinen kupu.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

299,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Houston-lattiavalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *