Blogi, Yleinen

ALE: Puutarhakalusteet nopeasti ja edullisesti!

29.6.2023

Vielä ehdit tilata ulkokalusteet nopealla toimituksella Kruunukalusteen varastosta, ja monet vieläpä alehintaan! Tutustu suosikkeihimme.

Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada uudet pihakalusteet helposti kotiin ja vapaa-ajan asunnolle perille kannettuna! Löydät meiltä runsaasti ulkokalusteita nopealla toimituksella moneen tarpeeseen. Aina edulliset kesäkalusteemme ovat pysyvästi edullisia, ja aletuotteiden osalta kesäale jatkuu 5.8.2024 saakka. (Huom. aletiedot koskevat kesää 2023, vuoden 2024 tarjoukset voivat poiketa tästä.)

 

 

Brafabin Rana-ruokailuryhmä on löytänyt paikkansa monilta terasseilta ja pihoilta niin kodeissa kuin mökeilläkin. Saman sarjan Rana-sohvaryhmän kanssa se luo terassille ja patiolle täydellisen nykyaikaisen kokonaisuuden. Rana-kalusteiden runko on kevyttä mutta kestävää alumiinia ja kansi on tummanharmaaksi maalattua, karkaistua lasia. Mustissa Leone-tuoleissa on helppohoitoinen textilene-istuin.

Lokoisasti lekotellen aurinkotuolissa

KruunuDesign Tulip-aurinkotuoli on valittu asiakkaillemme, jotka haluavat kevyen mutta tukevan, kauniin ja helppokäyttöisen aurinkotuolin kesäpäiviinsä. Valkorunkoisessa Tulip-aurinkotuolissa on vaaleanharmaa tukikangas ja säädettävä selkäosa. Säädettävän selkänojan ansiosta on helppoa löytää täydellinen rentoutumisasento! Lisäksi päädyssä on pienet rullat, joiden avulla tuolia on helppo siirrellä.

 

 

Tarjouksessa on myös Leone-aurinkotuoli valkoisella ja mustalla rungolla. Aurinkotuolit ja erityisesti varastoerät käyvät kaupaksi kiihtyvää tahtia, joten kannattaa toimia nopeasti!

Aurinkopeti kahdelle tai koko perheelle

Aurinkopeti, tai tuttavallisesti pusupesä, on ihana valinta kesän viettoon! Valikoimamme Passion-aurinkopeti on pienellekin terassille sopiva valinta, sillä sen leveys on vain 180 cm. Huikeassa, lähes 50 % tarjouksessa oleva Cannes-aurinkopeti taas on koko perheen valinta. Aurinkopedissä on kääntyvä etuosa, jonka saa käännettyä puoliksi tai kokonaan istuinosan alle. Näin pedistä tulee helposti katoksellinen ulkosohva, ja taas etuosan kanssa suloinen lepopaikka vaikkapa päivätorkkuja varten.

 

KruunuDesign Cannes-aurinkopeti, polyrottinki

 

Kuka kuljettaa ulkokalusteet minulle kotiin ja paljonko se maksaa?

Päätimme pitää isojen kalusteiden kotiinkuljetusten hinnat selkeinä. Kaikkien isojen kalusteiden kuljetus kotiin maksaa verkkokaupassamme saman verran paikkakunnasta riippumatta, 49 euroa. Toimimme yhteistyössä Hakosen ja Postin kanssa. Hakonen hoitaa kuljetuksemme kaupunkialueilla Oulun, Tampereen, Turun sekä pääkaupunkiseudulla. Hakonen kuljettaa kalusteet aina sisälle asuntoon tai perille pihalle asti ja asettaa asiakkaan haluamaan paikkaan.

Muualla Suomessa yhteistyökumppanimme ovat Posti ja Postnord. Kaupunkialueilla Posti kantaa huonekalut sisälle asiakkaan asuntoon saakka. Haja-asutusalueilla Posti ja Postnord kantavat huonekalut pihalle tai kerrostalon alaovelle, joten kannattaa varautua siihen, että voit tarvita kantoapua vastaanottaessasi huonekalua.

Pienemmät kesäkalusteet tuodaan kotiovelle Matkahuollon Kotipakettina tai noutopisteeseen Matkahuollon Lähellä-pakettina.

Vinkki! Meiltä saat tarvittaessa myös asennuspalvelun Hakosen palvelualueille. Hakonen vie samalla pakkaukset ja muut tarvikkeet pois. Saat tilattua nämä palvelut verkkokaupan asiakaspalvelusta. Lisäksi Hakosen tarjoama vanhojen huonekalujen kierrätyspalvelu on tarjolla suoraan verkkokaupassa!

Tutustu kaikkiin kampanjatuotteisiimme täällä!