Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Brafabin Rana-ruokapöydän runko on tummanharmaaksi maalattu alumiinia, ja pöydän käyttöikää pidentää lasinen, niin ikään tummanharmaaksi maalattu kansi.

Rana-tuolin kanssa sopivat erinomaisesti Brafabin mustat Leone-tuolit. Tarvittaessa saat tilattua näitä pinottavia lisätuoleja myös erikseen täältä.

Ruokailuryhmä on tilattavissa kahdessa koossa: 150 cm pitkä pöytä + 4 tuolia sekä 200 cm kokoinen pöytä + 6 tuolia. Rana-pöytä on tilattavissa myös erikseen täältä.

Pöydän runko on tummaksi maalattua alumiinia, ja pöydässä on harmaaksi maalattu lasikansi.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Koot:
Pieni pöytä 150 x 90 73 cm + 4 tuolia.
Iso pöytä 200 x 90 x 73 cm + 6 tuolia.

Materiaalit:
Runko tummanharmaaksi maalattu alumiinia.
Kansi tummanharmaaksi maalattua lasia.

Brafab Rana-ruokailuryhmä

Brafabin alumiininen Rana-ruokapöytä on kevyt ja käytännöllinen puutarhapöytä kesäpihalle. Pöytä on saatavilla kahdessa koossa joko 150 cm tai 200 cm pitkänä.

Pöytä on varastotuote. Klikkaamalla alta mieleisesi vaihtoehdot saat näkyviin ajantasaisen varastotilanteen sekä myymäläkohtaisen tiedon esittelykappaleista.

Lue lisää

761,00 1063,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Rana-ruokailuryhmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *