Kevyt ja tyylikäs Tulip-aurinkotuoli

KruunuDesignin taitettava Tulip-aurinkotuoli on oikea valinta kesän rentouttavimpiin hetkiin. Kevyt aurinkolaveri on helppo siirtää haluttuun paikkaan ulkona.

Aurinkolaverin runko on alumiinia ja kangas vedenkestävää materiaalia. Voit valita aurinkotuolin joko harmaalla tai valkoisella kankaalla.

Aurinkotuolin pituus on 195 cm, syvyys 65 cm ja korkeus 38 cm.

Aurinkotuolissa on päädyssä pienet rullat, joiden avulla tuolia on helppo siirrellä haluttuun paikkaan. Tuoliin on helppo asettua ja siitä on helppo nousta, koska siinä ei ole käsinojia.

Tuolin materiaalit ovat erittäin helppohoitoiset, joten Tulip on juuri oikea valinta sinulle, joka kaipaat kesäkalusteelta vaivattomuutta! Aurinkotuoli on myös kokoontaitettava, joten se on helppo siirtää varastoon esimerkiksi talven ajaksi.

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme!

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. KruunuDesignin puutarhakalusteet pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Koko:
195 x 65 x 38 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värivaihtoehdot:
Valkoinen runko / vaaleanharmaa kangas.
Valkoinen runko / valkoinen kangas.

Materiaalit:
Alumiini, vedenkestävä kangas.

Väri

,

Pituus

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

Verhoiluväri

,

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Valmistusmaa

KruunuDesign Tulip-aurinkotuoli

KruunuDesign Logo

Aurinkotuoli on jokaisen kesäpihan pakollinen puutarhakaluste! Taitettava KruunuDesign Tulip-aurinkotuoli on kevyt ja tyylikäs valinta.

KruunuDesign puutarhakalusteet ovat varastotuotteita. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

339,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Tulip-aurinkotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *