Tyylikäs Leone-aurinkotuoli ulos auringonottoon

Brafabin Leone-sarjasta löytyy kaikki kesäpihan kalusteet. Leone-aurinkotuoli on alumiinirunkoinen, joten se on kevyt ja helposti liikuteltavissa. Aurinkotuolin takaosassa olevat pyörät helpottavat omalta osaltaan laverin siirtämistä.

Laverin selkänoja on säädettävissä sopivaan kulmaan. Aurinkolaveri on pituudeltaan 198 cm ja laverin korkeus on 90 cm. Aurinkotuoli on säädettävissä sopivaan asentoon niin lukemista, auringonottoa kuin seurusteluakin varten.

Aurinkotuoli on saatavissa verkkokaupastamme valkoisella ja mustalla rungolla. Runko on maalattua alumiinia ja istuinosa harmaata, säänkestävää kangasta.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Mikäli olet kiinnostunut Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Koko:
66 x 198 x 90 cm.

Materiaali:
Alumiini.

Värit:
Valkoinen/harmaa.
Musta/harmaa.

Brafab Leone-aurinkotuoli

Brafabin Leone-sarjan aurinkotuoli tarjoaa takuurentouttavia hetkiä kesän lepohetkiin. Saatavilla kaksi väriä.

Leone-tuoli on varastotuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

329,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Leone-aurinkotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *