Moduloitava Duncan-sohva

Rowicon Duncan on nykyaikainen, monipuolisesti moduloitava sohva, joka ilahduttaa niin pehmeillä muodoillaan kuin kestävillä materiaaleillaankin. Sohvan puurunko on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta.

Sohvan pehmusteena on korkealaatuista kylmävaahtoa ja nozag-jousitus. Selkätyynyssä on irtonaista silputtua vaahtomuovia ja pallokuitua. Kaunis vaaleanharmaa verhoilu on Robin-kangasta (100% polyesteri), joka on pehmeää, ylellistä ja kestävää. Kankaan hankauskestävyydestä kertova Martindale-luku on 100 000. Sohvassa on 5 cm korkeat mustat muovijalat.

Duncan-sarjan moduuleissa on sohvan alle kääntyvä kiinnitys ja jokainen moduuli on ympäriverhoiltu, joten voit käyttää moduuleja yhdessä tai erikseen, jos haluat esimerkiksi sijoittaa sohvapöydän moduulien väliin. Moduuleja vaihtelemalla sohva on helppo muokata aina uuteen tilaan sopivaksi. Duncan-sarjasta löytyvät verkkokaupastamme myös nojatuoli, rahi ja divaanisohva.

Sohva on tilattavissa myymälöistämme useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Voit tutustua verhoiluvaihtoehtoihin myös valmistajan sivuilla.

Sohvan leveys on 258 cm, syvyys 103 cm ja korkeus 56 cm. Istuinkorkeus on 41 cm.

Rowico panostaa jatkuvasti enemmän kestävään tuotantoon. Näissä huonekaluissa on käytetty FSC-sertifioitua puuta ja kestävästi valmistettua kangasta. Kestävä ajattelu ulottuu niin materiaaleihin kuin tuotantoprosessiinkin alusta loppuun.

Rowico tarjoaa laajan valikoiman ruokapöydän tuolejaruokapöytiäsäilytyskalusteita ja sohvapöytiä. Rowicon mallistosta löytyy jotakin jokaiseen kotiin. Mallisto päästää mielikuvituksen lentoon ja inspiroi sisustamaan.

Koko:
258 x 103 x 56 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 41 cm.
Istuinsyvyys 69 cm.
Istuinleveys 226 cm.

Verhoilu:
Robin Light Grey (100% polyesteri).
Martindale 100 000.

Materiaalit:
FSC-sertifioitu puu, kylmävaahto, kangasverhoilu.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Materiaalit

, , , ,

Jalkaväri

Verhoiluväri

Sertifikaatit

Rowico Duncan-sohva

Rowicon Duncan-sohva on monipuolinen, kaunis, ylellinen ja kestävästi valmistettu moduulisohva, joka tarjoaa luksusta jokaiseen kotiin.

Sohva on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 999,00 €.Nykyinen hinta on: 1 599,00 €.

Alin hinta 30 pv ennen kampanjan alkua 1 599,00 €


Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Duncan-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *