Muhkea Moonlight-moduulisohva

Furninovan lokoisa Moonlight-moduulisohva sopii todellisen löhösohvan ystävälle! Sohvassa on ihanan upottava höyhentäyte ja kestävä, 100 % FSC-sertifioidusta puusta valmistettu runko. Sohvan 3,5 cm korkeat jalat ovat mustaa muovia.

Verkkokaupastamme sohva on ostettavissa kahdella verhoilulla: musta Meno-nahka ja vaalea beige Marsel-kangas.

Moonlight-sohva on ostettavissa verkkokaupasta koossa 324 x 102 x 84 cm (leveys, syvyys, korkeus). Kokonaisuuteen sisältyy kaksi 1,5-istuttavaa käsinojamoduulia ja 1-istuttava välimoduuli sekä rahi 84 x 84 x 49 cm.

Sohva on verhoiltavissa kaikilla Furninovan kankailla ja nahoilla. Kaikki kokoonpanot ja verhoiluvaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytteet esillä kaikissa myymälöissämme. Pääset tutustumaan moduulivaihtoehtoihin täällä.

Sohvassa on höyhen-/vaahtomuovitäyte ja selkänojassa höyhen-/kuiturouhetäyte. Sohvan hoidossa kannattaa huomioida, että tyynyjä kannattaa pöyhiä säännöllisesti vähintään kerran viikossa, jotta sohva säilyttää pehmeytensä, eivätkä höyhenet pääse karkaamaan tyynyjen sisältä. Pöyhiminen suoritetaan niin, että pehmuste nostetaan pystyasentoon ja pöyhitään ja painellaan sivuilta voimakkaasti. Pehmustetta voi kääntää eri suuntiin ja pöyhiä lisää. Rahin pehmuste on kiinteä, mutta suosittelemme pöyhimään myös sitä, jotta untuvat eivät pääse paakuuntumaan.

Moduulisohvassa on moduulien alla kätevä kiinnitys, joka on helppo sekä asentaa että irrottaa.

Koko:
Kokoonpano 324 x 102 x 84 cm (leveys, syvyys, korkeus).
– rahi 84 x 84 x 49 cm
– 2 x käsinojamoduuli 1,5-istuttava 120 x 102 x 84 cm
– välimoduuli 1-istuttava 84 x 102 x 84 cm

Istuinkorkeus 49 cm (pöyhittynä).

Verhoiluvaihtoehdot:
Musta Fantasy-nahka.

Beige Marsel-kangas (76 % polyesteri, 24 % akryyli).
Martindale 30 000.
Kemiallinen / hienopesu max. 30 °C, ei rumpukuivausta.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Höyhen-/kylmävaahto-/kuiturouhetäyte.
Muovijalat.

Tutustu myös muihin sohviimme.
Tutustu sohvan kokoonpanovaihtoehtoihin.

Verhoilumateriaali

,

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Pituus

Istuinkorkeus

Väri

,

Materiaalit

, , ,

Verhoiluväri

,

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Kokoonpano

Täyte

Valmistusmaa

Sertifikaatit

Furninova Moonlight-moduulisohva

Furninovan ylellisen pehmeä Moonlight-moduulisohva sisältää kolme sohvamoduulia sekä vapaasti siirreltävän rahin.

Moonlight-sohva on tilaustuote. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää
(3 arvostelua)

3 836,00 6 640,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

 1. Kimmo

  Kimmo

  tuolla laura cream vaalealla kankaalla nyt ollut vuoden 2 aikuisen kevyessä käytössä ja jo ihan surkeassa kunnossa. kuopat tyynyissä ja Istuintyynyjä pitää pöyhiä monta kertaa päivässä jos meinaa saada pidettyä sohvan edes jotenkuten siedettävän näköisenä. Istuintyynyt eivät pysy paikoillaan vaan liukuvat pikkuhiljaa kohti lattiaa niin että niitä saa jatkuvasti olla asettelemassa uudelleen. kaikkiaan olen todella pettynyt ko tuotteen laatuun.

 2. Timo

  Timo

  Meillä myös tuo vaalea kangas nukkaantui ja nyppyyntyi nopeasti eikä sitä korvata mitenkään, liike ehdotti nukanpoistajan hankkimista. Tyynyistä lähti höyheniä niin, että koko olohuone oli aina höyhenissä, koska tyynyjä piti möyhiä monta kertaa päivässä että olivat pehmeät, saatiin uudet tyynyt, mutta ne haisivat järkyttävälle kuukaudenkin jälkeen, syynä kuulemma pesuaine jolla höyhenet pestään.. saatiin taas uudet tyynyt, ne eivät ole järin pehmeät eikä pelkkää höyhentä mitä alunperin toivottiin. Eniten tällähetkellä häiritsee vuoden vanhan sohvan nyppyyntynyt ja ruma ulkonäkö, en suosittele ostamaan kyseistä sohvaa, kallis hinta ”kirppisrojusta”.

 3. Pippa

  Pippa

  Meillä on ollut tämä nyt pari vuotta ihanalla Triton-kankaalla. Höyhentäytteen pöyhiminen vaatii toki jonkin verran viitseliäisyyttä, mutta sohva on vieläkin ihanan kuohkea 😍 Tämä musta nahka on varmasti hyvä valinta, ja kangasverhoilussa kannattaa valita mahdollisimman tiheä kangas (korkea Martindale). Ollaan oltu tosi tyytyväisiä!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *