Muhkea Moonlight-moduulisohva

Furninovan lokoisa Moonlight-moduulisohva sopii todellisen löhösohvan ystävälle! Sohvassa on ihanan upottava höyhentäyte ja kestävä, 100 % FSC-sertifioidusta puusta valmistettu runko. Sohvan 3,5 cm korkeat jalat ovat mustaa muovia.

Verkkokaupastamme sohva on ostettavissa kiinteällä mustalla Fantasy-nahalla.

Sohvassa on höyhen-/vaahtomuovitäyte ja selkänojassa höyhen-/kuiturouhetäyte. Sohvan hoidossa kannattaa huomioida, että tyynyjä kannattaa pöyhiä säännöllisesti vähintään kerran viikossa, jotta sohva säilyttää pehmeytensä, eivätkä höyhenet pääse karkaamaan tyynyjen sisältä. Pöyhiminen suoritetaan niin, että pehmuste nostetaan pystyasentoon ja pöyhitään ja painellaan sivuilta voimakkaasti. Pehmustetta voi kääntää eri suuntiin ja pöyhiä lisää. Rahin pehmuste on kiinteä, mutta suosittelemme pöyhimään myös sitä, jotta untuvat eivät pääse paakuuntumaan.

Moduulisohvassa on kätevä kiinnitys moodulien alla, joka on helppo sekä asentaa että irrottaa.

Moonlight-sohva on ostettavissa verkkokaupasta koossa 324 x 102 x 84 cm (leveys, syvyys, korkeus). Kokonaisuuteen sisältyy kaksi 1,5-istuttavaa käsinojamoduulia ja 1-istuttava välimoduuli sekä rahi 84 x 84 x 49 cm.

Sohva on verhoiltavissa kaikilla Furninovan kankailla ja nahoilla. Kaikki kokoonpanot ja verhoiluvaihtoehdot ovat tilattavissa myymälöistämme. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytteet esillä kaikissa myymälöissämme. Pääset tutustumaan moduulivaihtoehtoihin täällä.

Koko:
Kokoonpano 324 x 102 x 84 cm (leveys, syvyys, korkeus).
– rahi 84 x 84 x 49 cm
– 2 x käsinojamoduuli 1,5-istuttava 120 x 102 x 84 cm
– välimoduuli 1-istuttava 84 x 102 x 84 cm

Istuinkorkeus 49 cm (pöyhittynä).

Verhoilu:
Musta Fantasy-nahka.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Höyhen-/kylmävaahto-/kuiturouhetäyte.
Muovijalat.

Tutustu myös muihin sohviimme.
Tutustu sohvan kokoonpanovaihtoehtoihin.

Mitat102 cm (senttimetri)
Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Pituus

Istuinkorkeus

Väri

Materiaalit

, ,

Verhoiluväri

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

Kokoonpano

Täyte

Valmistusmaa

Sertifikaatit

Furninova Moonlight-moduulisohva

Furninovan ylellisen pehmeä Moonlight-moduulisohva sisältää kolme sohvamoduulia sekä vapaasti siirreltävän rahin.

Moonlight-sohva on tilaustuote. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää
(2 arvostelua)

6 858,00 

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

  1. Kimmo

    Kimmo

    tuolla laura cream vaalealla kankaalla nyt ollut vuoden 2 aikuisen kevyessä käytössä ja jo ihan surkeassa kunnossa. kuopat tyynyissä ja Istuintyynyjä pitää pöyhiä monta kertaa päivässä jos meinaa saada pidettyä sohvan edes jotenkuten siedettävän näköisenä. Istuintyynyt eivät pysy paikoillaan vaan liukuvat pikkuhiljaa kohti lattiaa niin että niitä saa jatkuvasti olla asettelemassa uudelleen. kaikkiaan olen todella pettynyt ko tuotteen laatuun.

  2. Timo

    Timo

    Meillä myös tuo vaalea kangas nukkaantui ja nyppyyntyi nopeasti eikä sitä korvata mitenkään, liike ehdotti nukanpoistajan hankkimista. Tyynyistä lähti höyheniä niin, että koko olohuone oli aina höyhenissä, koska tyynyjä piti möyhiä monta kertaa päivässä että olivat pehmeät, saatiin uudet tyynyt, mutta ne haisivat järkyttävälle kuukaudenkin jälkeen, syynä kuulemma pesuaine jolla höyhenet pestään.. saatiin taas uudet tyynyt, ne eivät ole järin pehmeät eikä pelkkää höyhentä mitä alunperin toivottiin. Eniten tällähetkellä häiritsee vuoden vanhan sohvan nyppyyntynyt ja ruma ulkonäkö, en suosittele ostamaan kyseistä sohvaa, kallis hinta ”kirppisrojusta”.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *