Muhkea Luscious-moduulisohva

Ylellisen upottava Luscious-moduulisohva on KruunuDesignin kruununjalokivi! Tässä täydellisen rentoutumisen takaavassa sohvassa on hanhenuntuvatäyte sekä istuinosassa että selkätyynyissä. Istuinosassa on korkealaatuinen pussijousitus, mikä tuo oleskeluun entistä enemmän mukavuutta.

Rakenna moduuleista juuri sinulle sopiva kokonaisuus, kerää tärkeimmät ihmisesi, viihdy hetki toisensa jälkeen – tämä sohva on kodin sydän.

Sohva on verhoiltu pääkuvan vaalealla pellavatyylisellä kankaalla. Kangas on 20 % pellavaa, 62 % puuvillaa ja 18 % viskoosia. Verhoilu on irrotettava, joten tyynynpäälliset voi pestä tarvittaessa joko käsin tai hellävaraisella ohjelmalla koneessa. Huomaathan, että päällisille ei suositella rumpukuivausta.

Saat rakennettua moduuleista juuri haluamasti kokonaisuuden, koska sohvan osat ovat ostettavissa erikseen. Pääkuvan sohvakokonaisuus on rakennettu kolmesta kulmapalasesta, keskipalasesta sekä rahista.

Tule ihastumaan tähän sohvaan myymälöissämme! Näet samalla näytteet muista ihanista verhoiluvaihtoehdoista, jotka on kaikki värjätty 100 % luonnollisilla väriaineilla. Saat lisätietoja myös verkkokaupan asiakaspalvelusta.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. Tutustu myös muihin KruunuDesign-sohviimme.

Tuotevideot

Koot:
Kulmaosa 115 x 115 x 80 cm.
Keskiosa 111 x 115 x 80 cm.
Rahi 111 x 115 x 47 cm.
Istuinsyvyys 64 cm, istuinkorkeus 40 cm.

Verhoilu:
Irrotettava verhoilu 20 % pellavaa, 62 % puuvillaa ja 18 % viskoosia.
Martindale >30 000

Materiaalit:
Runko vaneri/kovapuu.
Jalat saarni.
Hanhenuntuvatäyte.

Tyynynpäällisten pesu hellävaraisella ohjelmalla. Ei rumpukuivausta. Päällinen kannattaa laittaa paikalleen vain aavistuksen verran kosteana, jotta sen saa aseteltua hyvin muotoonsa.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat115 × 80 cm (senttimetri)
Kokoonpano

, ,

Materiaalit

, ,

Toiminnot

Valmistusmaa

Verhoiluväri

KruunuDesign Luscious-moduulisohva

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin Luscious on nimensä mukaisesti täyttä nautintoa. Luscious-moduulisohva on koottavissa osista. Sohvan väri on pääkuvan ja videon mukainen pellavanvaalea.

Tämä sohva on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi moduulia näet ajantasaisen tiedon varastotilanteesta ja myymälöiden mallisohvista.

Lue lisää
(1 arvostelu)

1 095,00 1 495,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

  1. Kyösti Oikarinen

    Kyösti Oikarinen

    Mukava sohva. Näyttää sopivasti rennolta. Ehkä liian matala. Jalat saisivat olla 15 cm korkeammat niin sohvaan olisi mukava asettua ja ennen kaikkea siitä olisi helppo nousta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *