Furninovan Vesta-sohva on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös mukava! Sohvan hienostuneen pyöreät muodot tekevät siitä loputtoman kauniin katsella, ja sohvan täytteen pehmeyden voi valita oman maun mukaan. Tämä sohva ei jätä kylmäksi!

Vesta-sohva on ostettavissa verkkokaupasta neljässä koossa joko 2,5-istuttavana, 3-istuttavana, 4-istuttavana tai divaanisohvana. Divaanisohvan puolisuuden voi valita edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

2,5-istuttavan sohvan leveys on 216 cm, 3-istuttavan 230 cm, 4-istuttavan 260 cm ja divaanisohvan kokonaisleveys on 300 cm. Sohvan istuinkorkeus on 42 cm ja istuinsyvyys 63 cm.

Verkkokaupasta on ostettavissa Vesta-sohva laadukkaalla Matiss-kankaalla verhoiltuna joko vaaleana tai vaaleanharmaana. Jalat ovat 13 cm korkeat metallijalat, ja sohvan runko on 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Sohvan täytteen voi valita oman maun mukaan joko kiinteänä kylmävaahtona tai pehmeänä höyhenenä tai Memory Foam -täyytteellä. Kylmävaahtotäyte on miellyttävän pehmeä ja kimmoisa, höyhenpehmuste on pehmeä ja rento sekä Memory Foam myötäilee kehoa painon ja lämmön mukaan.

Muut kokoonpanot sekä verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat ostettavissa myymälöistämme. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä.

Verhoilun voi valita itselle mieleisellä värillä joko kankaisena tai nahkaisena. Saatavissa on muun muassa Vesta high -sohva, jossa on kolme senttiä korkeammat jalat ja kuusi senttiä korkeampi selkänoja kuin verkkokaupassa saatavilla olevassa sohvassa.

MATALA VESTA

2,5-istuttava 216 x 94 x 74 cm.
3-istuttava 230 x 94 x 74 cm
4-istuttava 260 x 94 x 74 cm.
Divaanisohva 300 x 160 x 74 cm.
Istuinkorkeus 42 cm, istuinsyvyys 63 cm.

Verhoilu:
Vaalea tai vaaleanharmaa Matiss-kangas (100 % puuvilla).
Martindale 22 000.

Materiaalit:
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.
Metallijalat.
Täyte kylmävaahto, höyhen tai Memory Foam.

Sohva on saatavissa myös special-versiona tereillä.
Vesta high on 9 cm korkeampi kuin matala Vesta. Kysythän korkeamman Vestan hintoja lähimmästä myymälästäsi.
Tutustu myös muuhun sohvamallistoomme.

Mitat 94 × 74 cm
Valitse koko

, , , ,

Valitse täyte

, ,

Valmistusmaa

Valitse rungon väri

Valitse runko

Valitse jalkaväri

Valitse verhoiluväri

Valitse verhoilumateriaali

Valitse materiaalit

, ,

Valitse väri

,

Furninova Vesta-sohva

FSC-sertifikaatti

Furninovan Vesta-mallisto on aivan omaa luokkaansa, sillä Vesta-sarjan tuotteet ovat saatavilla sohvana, divaanisohvana ja kulmasohvana.

Furninovan Vesta-sohva on tilaustuote, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

1 470,002 333,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Vesta-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *