Moduloitava Duncan-divaanisohva

Rowicon Duncan on nykyaikainen, monipuolisesti moduloitava divaanisohva, joka ilahduttaa niin pehmeillä muodoillaan kuin kestävillä materiaaleillaankin. Sohvan puurunko on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta.

Nojatuolin pehmusteena on korkealaatuista kylmävaahtoa ja nozag-jousitus. Selkätyynyssä on irtonaista silputtua vaahtomuovia ja pallokuitua. Kaunis vaaleanharmaa verhoilu on Robin-kangasta (100% polyesteri), joka on pehmeää, ylellistä ja kestävää. Kankaan hankauskestävyydestä kertova Martindale-luku on 100 000. Sohvassa on 5 cm korkeat mustat muovijalat.

Duncan-sarjan moduuleissa on sohvan alle kääntyvä kiinnitys ja jokainen moduuli on ympäriverhoiltu, joten voit käyttää moduuleja yhdessä tai erikseen, jos haluat esimerkiksi sijoittaa sohvapöydän moduulien väliin. Moduuleja vaihtelemalla sohva on helppo muokata aina uuteen tilaan sopivaksi. Duncan-sarjasta löytyvät verkkokaupastamme myös 3-istuttava sohva, nojatuoli sekä rahi.

Sohva on tilattavissa myymälöistämme useilla eri verhoiluvaihtoehdoilla. Voit tutustua verhoiluvaihtoehtoihin myös valmistajan sivuilla.

Sohvan leveys on 258 cm, syvyys 103 cm ja korkeus 56 cm. Divaaniosan syvyys on 150 cm. Istuinkorkeus on 41 cm.

Rowico panostaa jatkuvasti enemmän kestävään tuotantoon. Näissä huonekaluissa on käytetty FSC-sertifioitua puuta ja kestävästi valmistettua kangasta. Kestävä ajattelu ulottuu niin materiaaleihin kuin tuotantoprosessiinkin alusta loppuun.

Rowico tarjoaa laajan valikoiman ruokapöydän tuolejaruokapöytiäsäilytyskalusteita ja sohvapöytiä. Rowicon mallistosta löytyy jotakin jokaiseen kotiin. Mallisto päästää mielikuvituksen lentoon ja inspiroi sisustamaan.

Koko:
258 x 103 x 56 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Divaaniosan syvyys 150 cm.
Istuinkorkeus 41 cm.
Istuinsyvyys 69 cm.
Istuinleveys 226 cm.

Verhoilu:
Robin Light Grey (100% polyesteri).
Martindale 100 000.

Materiaalit:
FSC-sertifioitu puu, kylmävaahto, kangasverhoilu.

Tutustu myös muihin divaanisohviimme.

Rowico Duncan-divaanisohva

Rowicon Duncan-divaanisohva on monipuolinen, kaunis, ylellinen ja kestävästi valmistettu moduulisohva, joka tarjoaa luksusta jokaiseen kotiin.

Sohva on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella näet tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 299,00 €.Nykyinen hinta on: 1 839,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Duncan-divaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *