Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (9 kpl)

Kotimaiset Shapes-sohvat

Shapes on kotimainen huonekaluvalmistaja, jonka tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kauhajoella. Shapes-tuotteiden valmistuksessa yhdistyvät perinteet ja nykyaikaisuus, sillä käsityönä syntyvien tuotteiden valmistuksessa käytetään apuna uusimpia, huippumoderneja työvälineitä.

Yrityksella on yli 30 vuoden kokemus verhoiltujen sohvien ja nojatuolien valmistamisesta. Pitkän kokemuksen tuoma asiantuntemus ja omistautuminen asialle tekevät Shapesin tuotteista luottavia, laadukkaita ja ennen muuta kotimaisia.

Shapesin valikoimiin sisältyy muun muassa nojatuoleja ja sohvia. Verkkokaupasta on ostettavissa Shapesin tuotteita valikoiduilla verhoiluilla.

Shapesin tuotteet on varustettu Avainlipulla tuotteiden kotimaisuuden merkiksi.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, ei hätää – koko Shapesin valikoima eri verhoilu- ja jalkavaihtoehdoilla on ostettavissa myymälöistämme. Tervetuloa asioimaan!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top