Lovi

Käsityötaito, laatu ja kokemus yhdistettynä skandinaavisiin perinteisiin. Tälle perustalle on rakennettu LOVI, joka yhdistelee modernia muotoilua, mukavuutta ja kestävyyttä tasolla, jolle vain harva tekijä yltää.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Moderneja istuimia leikkisällä twistillä LOVIlta

LOVIn kunnianhimoinen tavoite on tuottaa rakkaudella ja kunnioituksella valmistettuja, skandinaavisia tuotteita koteihin ympäri maailman.

Jokainen tuote on valmistettu yrityksen omassa tehtaassa. Tuotannosta vastaavat kokeneet ammattilaiset, joiden ansiosta LOVIn huonekalut ja sisustustuotteet kestävät vertailua kenen kanssa tahansa.

Kruunukalusteen valikoimista löytyy valikoima sohvia, nojatuoleja ja niihin yhteensopivia raheja. Malliston monipuolisuus syntyy eri verhoiluvaihtoehdoista, herkullisista väreistä ja laadukkaista materiaaleista.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top