Bröderna Anderssons

SYNTTÄRITARJOUS – Bröderna Anderssonsin koko mallisto -15 %, voimassa 16.10. asti uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin verkossa ja myymälöissä.

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (20 kpl)

Perinteikäs jo 100-vuotias ja kolmannen sukupolven johtama ruotsalainen kalusteyhtiö valmistaa yksilöllisiä ja korkealaatuisia sohvia ja nojatuoleja. Valikoimassa on yli 300 kaunista kangas- ja nahkavaihtoehtoa, joista valita juuri sinun sisustukseesi täydellinen sisustuskokonaisuus.

Yrityksen liikeidea on valmistaa sohvaryhmiä ja nojatuoleja kauniin muotoilun, korkean laadun ja yksilöllisten toiveiden täyttämiseen. Bröderna Anderssonsin valikoimassa on erityisen paljon ajattomia ja klassisen kauniita malleja, joita toinen toistaan kauniimmat verhoiluvaihtoehdot korostavat.

Korkean laadun tavoittelu lähtee tarkkaan valvotusta ja ohjatusta tuotantoprosessista, jossa yhdistyvät pitkä käsityöperinne ja modernit tuotantomenetelmät. Kauniit huonekalut syntyvät ennen kaikkea ammattitaidosta.

Kruunukalusteen verkkokaupassa on ostettavissa valikoitu mallisto Bröderna Anderssonsin tuotteita. Lisää verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja eri malleihin on saatavilla myymälöistämme. Mikäli verkkokaupasta ei löytynyt sopivaa tuotetta, kannattaa olla yhteydessä joko verkkokaupan asiakaspalveluun tai myymälään. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Back to top