Roots Living

Roots-matot on luotu vastaamaan skandinaavisten asiakkaiden toiveita. Käsin valmistettujen, luonnonmateriaaleista koostuvan Roots Rugs -mattojen mallisto tarjoaa vakiokokoisia mattoja puhtaissa, luonnosta kumpuavissa väreissä.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (16 kpl)

Kauniit Roots Living -matot

Roots Living on suomalainen yritys, jonka toiminnassa suomalaiset arvot yhdistyvät intialaiseen käsityöhön.

Suomalainen perheyritys siirtyi toisen suomalaisen perheyrityksen omistukseen vuonna 2015 ja yrityksen mattomallisto päivitettiin ja lanseerattiin uuden brändin, Roots Livingin, nimellä.

Ajatus kauniista designista, puhtaista luonnonmateriaaleista ja vastuullisesta hyvän tekemisestä ohjasivat yrityksen toimintaa, kun se etsi yhteistyökumppania Intiasta. Näin löytyi alun perin Kevin Carpets -nimellä toimineen suomalaisen mattoyrityksen, joka oli tehnyt jo pitkään vaikuttavaa työtä yhteistyökumppaninsa kanssa Mirzapurissa, Uttar Pradeshissa Intiassa.

Roots Living -ajattelu perustuu vahvasti arvomaailmaan, jonka ytimessä ovat eettisyys ja sosiaalinen vastuu. Tästä johtuen koko mattojen ja muiden tekstiilien valmistusprosessi on yhteistyökumppanien jatkuvassa valvonnassa.

Valmistuksessa ei käytetä lapsityövoimaa ja työntekijöille taataan reilu ansiotaso ja työajat. Osa mattojen vientituotoista käytetään Mirzapurin alueella paikallisen koulun tukemiseen, koska Roots Living haluaa taata alueen tytöille ja pojille jalansijan hyvään tulevaisuuteen.

Rootsin Tailored Uplan -mallisto tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä mattoja, jolloin valittavissa on laaja valikoima värejä ja kokoja tarkkaan sovitettuihin kohteisiin.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top