Stressless

Stressless®-tuotteiden valmistaja on norjalainen Ekornes. Stressless®-lepotuolit ja sohvat on kehitetty istuvan kehon liikkumisen ja tuen tarpeisiin. Ne toivat markkinoille tullessaan vuonna 1971 vallankumouksellista mukavuutta, joka on ollut kansainvälinen menestys siitä lähtien.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (11 kpl)

Laadukkaat Stressless-huonekalut

Ekornes ASA on Pohjoismaiden suurin huonekaluvalmistaja. Se omistaa muun muassa Ekornes®-, Stressless®- ja Svane®-tavaramerkit. Kaikki tuotteet valmistetaan Norjan tehtailla, ja etenkin Stressless® on yksi maailman huonekalumarkkinoiden nimekkäimmistä merkeistä.

Ekornes panostaa paljon tuotekonsepteihin ja muotoiluun, jotta tuotteiden toimivuus ja mukavuus olisi jatkuvasti maailman parhaalla tasolla. Kansainvälisesti menestynyt lepotuolien mukavuusmallisto on kehitetty istuvan kehon liikkumisen ja tuen tarpeisiin. ErgoAdapt™-järjestelmä puolestaan tuo uudenlaista istumismukavuutta sohviin. Sohva mukautuu kehosi mukaan tarjoten parhaan mahdollisen asennon. Stressless®-tuotteiden istumismukavuus on yksinkertaisesti koettava itse.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top