Niemi Unipuu

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Unipuu-sängyt -30 %.
Kampanja voimassa uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin 12.8.2024 asti verkkokaupassa ja myymälöissä. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (9 kpl)

Kotimaisia kalusteita lastenhuoneeseen

Unipuu- ja Jatkopuu-sarjojen tuotteet valmistetaan kotimaassa laadukkaista materiaaleista. Tuotteet ovat saatavilla kahdella eri leveydellä joko 80 tai 90 cm levyisinä.

Unipuu- ja Jatkopuu-sarjojen tuotteet kasvavat perheen pienimpien mukana. Yhdistele tuotteista mieleisesi kokonaisuus ja luo lastenhuoneeseen ajatonta, kotimaista tunnelmaa vuosiksi eteenpäin.

Kaikki Unipuu- ja Jatkopuu-sarjojen tuotteet ovat ostettavissa Kruunukalusteen verkkokaupasta. Mikäli et löytänyt verkkokaupan valikoimista etsimääsi, kannattaa olla yhteydessä myymälään. Myymälöidemme henkilökunta auttaa mielellään yksilöllisten tarpeiten täyttämisessä.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top