Hans K

Hans K on ruotsalainen perheyritys, joka suunnittelee ja tuo markkinoille Aasiassa valmistettuja huonekaluja, ruokaryhmistä säilytyskalusteisiin. Yrityksen kalustesuunnittelun tavoitteena on luoda kalusteita, jotka ovat kestävän kauniita ja siten elinikäisiä kumppaneita.

Lue lisää
Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 17 tuotetta

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaen niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Monet Hans K:n menestysmalleista ovat muotoilija Markus Johanssonin käsialaa, mm. ruokailuryhmät Verona, ZigZag ja Rainbow. Menestysmalleja ovat luoneet myös muotoilijat John-Bertil Häggström ja Franz James. Heidän muotoilunsa perustuu ajatukseen arjen parantamisesta muotoilun keinoin. ”Hyvän muotoilun ansiosta tuote kykenee toteuttamaan sen, minkä lupaa. Se on kestävä ja vankka sekä muodoltaan että materiaaliltaan.”

Back to top