Hans K

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Hans K -15 %, voimassa 14.8.2024 asti.

Tarjous ei koske tammisia tuotteita eikä seuraavia sarjoja: Bremen, Racquet, Colibri.

Hans K on ruotsalainen perheyritys, joka suunnittelee ja tuo markkinoille Aasiassa valmistettuja huonekaluja ruokaryhmistä säilytyskalusteisiin. Yrityksen kalustesuunnittelun tavoitteena on luoda kalusteita, jotka ovat kestävän kauniita ja siten elinikäisiä kumppaneita.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 36 tuotetta

Ajatonta muotoilua Hans K:lta

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaen niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Monet Hans K:n menestysmalleista ovat muotoilija Markus Johanssonin käsialaa, mm. ruokailuryhmät Verona, ZigZag ja Rainbow. Menestysmalleja ovat luoneet myös muotoilijat John-Bertil Häggström, Franz James ja Sami Kallio. Heidän muotoilunsa perustuu ajatukseen arjen parantamisesta muotoilun keinoin. ”Hyvän muotoilun ansiosta tuote kykenee toteuttamaan sen, minkä lupaa. Se on kestävä ja vankka sekä muodoltaan että materiaaliltaan.”

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top