Dan-Form

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (4 kpl)

Kohtuuhintaista luksusta

Vuonna 1992 perustettu tanskalainen Dan-Form valmistaa korkealaatuiset huonekalut ruokailutilaan ja toimistoon. Dan-Form kulkee edellä aikaansa luoden tyyliä, joka toimii vielä huomennakin. Hyvällä maulla toteutetut kalusteet sopivat niin kotiin kuin edustustiloihinkin.

Dan-Formin tavoitteena on luoda tyyliä, joka huomataan ja johon jokaisella on varaa. Dan-Formin mallisto kehittyy jatkuvasti huomispäivää silmällä pitäen. Huonekaluista löytyy usein jokin juju, kuten koristesauma tai muoto, joka kiinnittää katseen.

Myymälöissämme on esillä Dan-Formin malleja ja lisäksi niihin voi tutustua valmistajan kotisivuilla. Dan-Form on keskittynyt alusta saakka tuoleihin, mutta mallistoon on lisätty myöhemmin myös juuri näihin tuoleihin täydellisesti sopivia pöytiä. Modernia, tanskalaista, yksinkertaisesti kaunista!

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top