Dan-Form

Kauniit Dan-Form tuolit on sunniteltu kaikenlaisia käyttäjiä varten. Siksi ne erottuvat edukseen paitsi tyylinsä, myös käytettävyytensä ansiosta.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Istumisen luksusta kohtuuhintaan kaikille

Vuonna 1992 perustettu tanskalainen Dan-Form valmistaa korkealaatuiset huonekalut ruokailutilaan ja toimistoon. Dan-Form kulkee edellä aikaansa luoden tyyliä, joka toimii vielä huomennakin. Hyvällä maulla toteutetut kalusteet sopivat niin kotiin kuin edustustiloihinkin.

Dan-Formin tavoitteena on luoda tyyliä, joka huomataan ja johon jokaisella on varaa. Dan-Formin mallisto kehittyy jatkuvasti huomispäivää silmällä pitäen. Huonekaluista löytyy usein jokin juju, kuten koristesauma tai muoto, joka kiinnittää katseen.

Myymälöissämme on esillä Dan-Formin malleja ja lisäksi niihin voi tutustua valmistajan kotisivuilla. Dan-Form on keskittynyt alusta saakka tuoleihin, mutta mallistoon on lisätty myöhemmin myös juuri näihin tuoleihin täydellisesti sopivia pöytiä. Modernia, tanskalaista, yksinkertaisesti kaunista!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top