Cattelan Italia

Cattelan Italian valikoima on hänelle, jolle kelpaa vain paras. Veistokselliset huonekalut ovat kuin taide-esineitä täydellisessä kauneudessaan.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (17 kpl)

Sinulle, joka haluat vain parasta

Cattelan Italian tuotteet syntyvät laadukkaista materiaaleista, viimeistellyistä yksityiskohdista, italialaisesta muotoilusta ja toimivuudesta. Cattelan Italian tuotteet valmistetaan alusta loppuun Italiassa.

Cattelan Italian suunnittelu perustuu kotiin. Kauniissa kodissa on helppo irtautua ulkopuolisesta maailmasta, hengittää ja päästää valo leikkimään pinnoilla. Kodin tasapainoinen ilme syntyy tuoleista, pöydistä ja säilytyskalusteista, jotka luovat harmoniaa ja ilahduttavat silmää.

Verkkokaupassamme on esillä vain osa Cattelan Italian laajasta mallistosta. Saat tilattua kauttamme kaikki Cattelan Italian tuotteet ja lisätietoja saat myymälöistämme. Valikoima on esillä myös Cattelan Italian kuvastossa.

Tutustu Cattelan Italian 3D-malleihin valmistajan sivuilla.

Anna Cattelan Italian huonekalujen veistoksellisten muotojen viedä sinut mukanaan!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top