Pedro

Pedro on suomalainen huonekaluvalmistaja, jonka korkealaatuinen kalustemallisto tarjoaa laatua ja käyttöä kestävää designia jokaiseen kotiin. Valikoimassamme korostuvat erityisesti Pedron kauniit ruokapöydän tuolit.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (4 kpl)

Kotimaiset Pedro-huonekalut

Pedro on perustettu vuonna 1988, ja tehdas sijaitsee Nastolassa. Pedron tuotesuunnittelu toteutetaan yhdessä asiakkaiden ja suunnittelijoiden kanssa. Pedro tekee yhteistyötä sisustusarkkitehti Tapio Anttilan kanssa, joka vastaa uusien tuotteiden tuotekehityksestä. Perinteistä puuntyöstötaitoa hyödynnetään uusien kalusteiden vaativissa yksityiskohdissa, ja tuotannossa yhdistyvät joustavasti sarjatuotanto ja käsityö. Tapio Anttilan muotoilu perustuu innovatiivisuuteen ja arjen käytettävyyteen. Kaikki tuotteet on testattu kotiolosuhteissa, jotta toimivuus on voitu varmistaa ennen markkinoille viemistä. Tapio Anttilan tuotemuotoilu on myös moneen kertaan palkittua.

Kun toivot ruokailutilaan laatua, käytettävyyttä ja kaunista muotoilua, tutustu Pedron tuotteisiin. Pedro Koti -konsepti tuo kotimaiset, laadukkaat, kestävät ja tyylikkäät huonekalut suomalaiseen, vaativaan sisustusmakuun.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top