Valaisin Grönlundin Kimber-valaisimen puhtaat linjat ja ajaton design sopivat moneen kotiin. Siksi Valaisin Grönlundin Kimber-riippuvalaisin on klassikko, jonka suosio säilyy katkeamattomana vuodesta toiseen.

Tyylikäs valosävy ja moderni muotokieli tekevät valaistuksesta yksinkertaisesti jotain hieman enemmän. Valaisin on himmennettävä, joten valaistuksen tasoa voi säätää juuri itselle sopivalle tasolle.

Valaisin voidaan asentaa haluttuun korkeuteen, sillä johdon pituus on 3 metriä.

Saatavilla on kaksi eri kokoa ja kolme eri väriä. Suuremman valaisimen halkaisija on 50 cm ja pienemmän 30 cm. Valaisimen värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja messinki.

Polttimo sisältyy hintaan.

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Koot:
Ø 30 x 30 x 5,5 cm.
Ø 50 x 30 x 5,5 cm.
Johdon pituus 3 m. LED 37 W.

Toiminnot:
TRIAC-himmennettävä.

Värit:
Musta, valkoinen ja messinki.

Materiaali:
Metalli.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat 30 × 55 cm
Valitse koko

,

Valitse väri

, ,

Valitse materiaalit

Valitse toiminnot

Valaisin Grönlund Kimber-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin upea Kimber-kattovalaisin on ikisuosikki, joka soveltuu tilaan kuin tilaan. Valaisin on saatavilla kahdessa koossa ja kolmessa värissä.

Kimber-valaisin on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

133,60239,20

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Kimber-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *