Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Design by Grönlund -malliston kaunis Flute-kattovalaisin toimii kauniisti niin rivissä vierekkäin kuin rykelmänä eri korkeuksiin aseteltuina. Tammenvärinen puu säväyttää täydennettynä joko valkoisella tai messinginvärisellä yksityiskohdalla.

Tyylikäs valosävy ja moderni muotokieli tekevät valaistuksesta yksinkertaisesti jotain hieman enemmän. Valaisimessa on kolme metriä pitkä johto, joten se voidaan asentaa haluttuun korkeuteen korkeassakin tilassa.

Valaisimeen sopii G9 LED -polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 4 x 4 x 45 cm.
Johdon pituus 3 m.

Tekniset tiedot:
1 x G9, max 4W.

Värit:
Valkoinen tai messinki, kummassakin tammesta valmistettu runko-osa.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat45 cm
Väri

,

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Flute-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin upea Flute-kattovalaisin on viimeistelty tammisella yksityiskohdalla. Valaisin on saatavilla kahdessa värissä joko valkoisena tai messinkisenä.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

145,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Flute-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.