Minimalistinen Flute-valaisin

Design by Grönlund -malliston kaunis Flute-riippuvalaisin toimii kauniisti niin rivissä vierekkäin kuin rykelmänä eri korkeuksiin aseteltuina. Tammenvärinen puu säväyttää täydennettynä valkoisella yksityiskohdalla.

Tyylikäs valosävy ja moderni muotokieli tekevät valaistuksesta yksinkertaisesti jotain hieman enemmän. Valaisimessa on kolme metriä pitkä johto, joten se voidaan asentaa haluttuun korkeuteen korkeassakin tilassa.

Flute-riippuvalaisin on 45 cm pitkä. Valaisimeen sopii G9 LED -polttimo. Huomaathan, että polttimo ei sisälly valaisimen hintaan.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Ø 4 x 4 x 45 cm.
Johdon pituus 3 m.

Tekniset tiedot:
1 x G9, max 4W.

Värit:
Valkoinen tai messinki, kummassakin tammesta valmistettu runko-osa.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat45 cm (senttimetri)
Väri

Valmistusmaa

Valaisin Grönlund Flute-riippuvalaisin

Valaisin Grönlundin upea Flute-riippuvalaisin on viimeistelty tammisella yksityiskohdalla. Valaisimen metalliosat ovat valkoiset.

Tämä valaisin on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

156,00 


Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Flute-riippuvalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *