Rowicon Westville-ruokapöytä on ajaton valinta, joka kestää sukupolvien ajan ja sopii täydellisesti pitkiin, ihaniin illallisiin. Tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu saavat inspiraationsa perinteisestä käsityötaidosta ja massiivipuumateriaalista.

Westville-pöytä on tilattavissa kahdessa värissä, tummanruskeana ja valkopestynä. Pöydän materiaali on massiivitammea ja tammiviilua. Pöydän jaloissa ja runko-osissa on käytetty tammiviilua. Pöydän kansi on lastulevyä, jonka päällä on tammiviilu. Pöydän reunat ovat massiivitammea.

Pöydän pituus on 240 cm ja pöytään on liitettävissä Westville-jatkopalat molempiin päihin, jolloin pöydän kokonaispituus on jopa 330 cm. Pöydän syvyys on 95 cm ja korkeus 75 cm.

Pöydän lakkapinta pysyy kauniina, kun tahrat ja nesteet pyyhitään pinnalta pois viipymättä.

Tutustu myös ruokapöydän tuoleihimme sekä muihin ruokapöytiimme.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
240 x 95 x 75 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Ruskea tammi, valkopesty tammi.

Materiaali:
Tammi, tammiviilu, lastulevy.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Rowico Westville-ruokapöytä

Rowicon Westville-ruokapöytä on syksyn 2022 uutuus! Ruokapöytä on saatavissa kahdessa värissä, tummanruskeana ja valkopestynä.

Westville-pöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

1399,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Westville-ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *