Pyöreä Filippa-ruokapöytä

Rowicon herkän kaunis pyöreä Filippa-ruokapöytä on puhdaslinjainen ja laadukas valinta ruokailutilaan. Klassinen pöytämalli on helppo liittää osaksi niin modernia kuin perinteistä sisustusta.

Pöyreän pöydän halkaisija on 120 cm ja pöytä on jatkettavissa 165 cm:iin mukana tulevalla jatkopalalla. Lisäämällä toisen palan saat pöydälle entisestään lisää pituutta.

Pyöreä pöytä on saatavissa kolmessa värissä: luonnollisen tai valkopestyn tammen sävyisellä öljytyllä pinnalla sekä ruskealla lakatulla pinnalla.

Huomaathan, että pysyäkseen kauniina öljytty pöytäpinta vaatii säännöllisen käsittelyn laadukkaalla huonekaluöljyllä. Lakattu pinta taas pysyy kauniina, kun kosteus pyyhitään pöytäpinnalta pois aina välittömästi.

Filippa-pöydässä käytetty vähintään 200 vuotta vanha ja 100 % FSC-sertifioitu massiivitammi on peräisin Kroatian valtion metsistä, mistä se on kaadettu Kroatian valtion lisenssillä. Myös pöydän valmistus tapahtuu kokonaan Kroatiassa.

Valkopestyn pöydän pinta on öljytty, joten sitä tulee huoltaa säännöllisesti tai puu voi alkaa ajan saatossa halkeilla. Mikäli pinta vaikuttaa kuivalta, suosittelemme öljyämään pinnan tarkoitukseen varatulla hoitoaineella. Tuotteen tarkemmat hoito-ohjeet löytyvät täältä.

Pyöreä Filippa-ruokapöytä sisältyy Rowicon kattavaan Filippa-sarjaan.

Ruotsalaisen Rowicon mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Tuotevideot

Koot:
Pyöreä Ø 120 x 74 cm + jatkopala 45 cm.

Materiaali:
100 % FSC-sertifioitu tammi.

Värit:
Luonnollinen öljytty tammi, valkopesty öljytty tammi, ruskea lakattu tammi.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Mitat74 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Toiminnot

Koko

Valmistusmaa

Sertifikaatit

Sarjat

Rowico Filippa

Rowico Filippa-ruokapöytä, pyöreä

Rowicon kaunis pyöreä Filippa-ruokapöytä on valmistettu massiivipuusta, joka on liitetty yhteen sormiliitoksin. Filippa-sarjaan sisältyy useita eri pöytäkokoja sekä muun muassa säilytyskalusteita.

Pöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 199,00 €.Nykyinen hinta on: 959,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Filippa-ruokapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *