Tuotevideot

Rowicon herkän kaunis Filippa-ruokapöytä on puhdaslinjainen ja laadukas valinta ruokailutilaan. Klassinen pöytämalli on helppo liittää osaksi niin modernia kuin perinteistä sisustusta.

Pöyreän pöydän halkaisija on 120 cm. Pöytään sisältyy yksi lisäkappale, ja toinen pala on ostettavissa verkkokaupastamme erikseen.

Pyöreä pöytä on saatavissa valkopestyn sävyisellä öljytyllä pinnalla. Huomaathan, että pysyäkseen kauniina pöytäpinta vaatii säännöllisen käsittelyn laadukkaalla huonekaluöljyllä.

Filippa-pöydässä käytetty vähintään 200 vuotta vanha ja 100 % FSC-sertifioitu massiivitammi on peräisin Kroatian valtion metsistä, mistä se on kaadettu Kroatian valtion lisenssillä. Myös pöydän valmistus tapahtuu kokonaan Kroatiassa.

Puun pinta on öljytty, joten sitä tulee huoltaa säännöllisesti tai puu voi alkaa ajan saatossa halkeilla. Mikäli pinta vaikuttaa kuivalta, suosittelemme öljyämään pinnan tarkoitukseen varatulla hoitoaineella. Tuotteen tarkemmat hoito-ohjeet löytyvät täältä.

Filippaa on saatavana myös suorakulmaisena pöytänä, klaffipöytänä sekä ovaalin muotoisena pöytänä.

Koot:
Pyöreä Ø 120 x 74 cm.

Materiaali:
100 % FSC-sertifioitu tammi.

Värit:
Valkopesty tammi.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Rowico Filippa-ruokapöytä, pyöreä

FSC-sertifikaatti

Rowicon kaunis Filippa-pöytä on valmistettu massiivipuusta, joka on liitetty yhteen sormiliitoksin. Filippa-sarjaan sisältyy useita eri pöytäkokoja sekä muun muassa säilytyskalusteita.

Pöytä on tilaustuote. ”Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

999,00 

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Filippa-ruokapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.