Pyöreä Yumi-ruokapöytä

Rowicon pyöreä Yumi-ruokapöytä on ruokailutilan kestosuosikki. Pöydän halkaisija on 115 cm, joten se sopii pienempäänkin tilaan.

Pöytä on saatavissa viidessä eri värissä: valkoinen, lakattu tammiviilu, valkopesty tammiviilu, musta saarniviilu ja ruskea tammiviilu.

Mustan pöydän kansi on viilutettua saarnia ja jalat massiivipuuta. Valkoisen pöydän kansi on MDF-levyä ja siinä on kumipuujalat. Ruskean, valkopestyn ja luonnollisen värisen tammipöydän jalat ovat massiivipuuta ja kansi tammiviilua.

Ihastuttava ruokapöytä viimeistelee kodin kruunun eli ruokailutilan. Yhdistä pöytä ruokapöydän tuoliemme kanssa kauniiksi kokonaisuudeksi.

Tutustu myös muihin Yumi-sarjan pöytiin.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä.

Koko:
Ø 115 x 75 cm (halkaisija, korkeus).

Värit:
Valkoinen MDF, musta saarni, lakattu tammiviilu, valkopesty tammiviilu, ruskea tammiviilu.

Materiaalit:
Tammi ja saarni, MDF, kumipuu.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Mitat75 cm (senttimetri)
Väri

, , , ,

Materiaalit

, , , , ,

Sarjat

Rowico Yumi

Rowico Yumi-ruokapöytä, pyöreä

Rowicon pyöreä Yumi-ruokapöytä on kaunis kuin karamelli! Puinen ruokapöytä on saatavilla viidessä eri värissä värissä.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

Alkuperäinen hinta oli: 419,00 € – 579,00 €.Nykyinen hinta on: 335,00 € – 463,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Hanna Tikka

    Hanna Tikka

    Ostin pöydän yhdessä saman malliston tuolien kanssa joitain vuosia sitten Kruunukalusteesta. Tuotteet ovat kauniit ja vaikuttivat alkuun laadukkailta. Kuitenkin laatu sekä pöydässä että tuoleissa on osoittautunut kehnoksi. Pöydän pinnan lakkaus on jo hyvin varhaisessa vaiheessa lähtenyt halkeilemaan useista kohdista tehden yleisilmeestä epäsiistin. Näin siis, vaikka pöytä on suhteellisen vähällä ja hienovaraisella käytöllä kahden aikuisen taloudessa ja pintaa on puhdistettu asianmukaisesti. Tuolit ovat kuitenkin suurin murhe – nuo ovat alusta saakka nitkuneet. Olemme yrittäneet kiristää ruuveja useaan otteeseen, mutta syyksi on paljastunut jo tekovaiheessa yhdistettyjen ns. kiinteiden saumojen heikkous, joille emme voi tehdä mitään. Harmittava juttu. Tuotteet eivät toki alunperinkään ole olleet siitä kalleimmasta tai laadukkaimmasta päästä, mutta mielestäni jo tällä hintaa tulisi saada asianmukaiset, aikaa kestävät tuotteet.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *