Pyöreä Yumi-ruokapöytä

Rowicon pyöreä Yumi-ruokapöytä on ruokailutilan kestosuosikki. Pöydän halkaisija on 115 cm, joten se sopii pienempäänkin tilaan.

Pöytä on saatavissa viidessä eri värissä, ja värivaihtoehtoja ovat valkoinen, lakattu tammiviilu, musta ja valkopesty tammiviilu.

Mustan ja valkoisen pöydän kansi on viilutettua saarnia ja jalat massiivipuuta. Valkopestyn ja luonnollisen värisen tammipöydän jalat ovat massiivipuuta ja kansi tammiviilua.

Ihastuttava ruokapöytä viimeistelee kodin kruunun eli ruokailutilan. Yhdistä pöytä ruokapöydän tuoliemme kanssa kauniiksi kokonaisuudeksi.

Tutustu myös suorakaiteen muotoiseen Yumi-ruokapöytään.

Koko:
Ø 115 x 75 cm.

Värit:
Valkoinen, musta saarni, lakattu tammiviilu, valkopesty tammiviilu.

Materiaalit:
Tammi ja saarni.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Rowico Yumi-ruokapöytä, pyöreä

Rowicon pyöreä Yumi-ruokapöytä on kaunis kuin karamelli! Puinen ruokapöytä on saatavilla viidessä eri värissä värissä joko tammisena tai saarnisena.

Yumi-ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

335,20 463,20 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Hanna Tikka

    Hanna Tikka

    Ostin pöydän yhdessä saman malliston tuolien kanssa joitain vuosia sitten Kruunukalusteesta. Tuotteet ovat kauniit ja vaikuttivat alkuun laadukkailta. Kuitenkin laatu sekä pöydässä että tuoleissa on osoittautunut kehnoksi. Pöydän pinnan lakkaus on jo hyvin varhaisessa vaiheessa lähtenyt halkeilemaan useista kohdista tehden yleisilmeestä epäsiistin. Näin siis, vaikka pöytä on suhteellisen vähällä ja hienovaraisella käytöllä kahden aikuisen taloudessa ja pintaa on puhdistettu asianmukaisesti. Tuolit ovat kuitenkin suurin murhe – nuo ovat alusta saakka nitkuneet. Olemme yrittäneet kiristää ruuveja useaan otteeseen, mutta syyksi on paljastunut jo tekovaiheessa yhdistettyjen ns. kiinteiden saumojen heikkous, joille emme voi tehdä mitään. Harmittava juttu. Tuotteet eivät toki alunperinkään ole olleet siitä kalleimmasta tai laadukkaimmasta päästä, mutta mielestäni jo tällä hintaa tulisi saada asianmukaiset, aikaa kestävät tuotteet.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *