Tyylikäs Sullivan-sohvapöytä

Rowicon Sullivan-sohvapöytä on tyylikäs yhdistelmä modernia muotoilua ja funkkishenkeä! Neliönmuotoisen sohvapöydän jalassa on retroa henkivät leikkaukset, ja kannen pyöristetyt kulmat antavat pöydälle pehmeän yleisilmeen.

Sohvapöytä on valmistettu tammiviilusta ja massiivitammesta. Kansi on tammiviilua, ja kannessa on massiivitamminen reunus. Pöydän jalka on massiivitammea.

Sohvapöytä on saatavilla kolmessa värissä: ruskea, musta ja valkopesty tammi. Kokovaihtoehtoja on kaksi. Isompi pöytä on leveydeltään 80 x 80 cm ja korkeudeltaan 40 cm. Pienempi pöytä on leveydeltään 60 x 60 cm ja korkeudeltaan 37 cm.

Pöydässä on helppohoitoinen lakkapinta. Suosittelemme pyyhkimään tahrat ja muun kosteuden pöytäpinnalta ja suojaamaan kukat alusilla, jottei kosteus pääse lakkakerroksen läpi.

Pöytä on koottava.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koot:
Iso 80 x 80 x 40 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Pieni 60 x 60 x 37 cm.

Materiaalit:
Kansi tammiviilua, reunus massiivitammea.
Jalka massiivitammea.
Lakkapinta.

Värit:
Valkopesty, musta, ruskea.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Rowico Sullivan-sohvapöytä

Rowicon tamminen Sullivan-sohvapöytä tuo tilaan yhdistelmän uutta ja vanhaa! Sohvapöytä on saatavilla kolmessa värissä ja kahdessa koossa.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 449,00 € – 549,00 €.Nykyinen hinta on: 359,00 € – 439,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Sullivan-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *