Jatkettava Filippa-klaffiruokapöytä

Rowicon Filippa-klaffiruokapöytä on erinomainen valinta pieneen tilaan, sillä 45 cm jatkopalan ansiosta pöydän ympärille saa lisätilaa kahdelle vieraalle. Pöydän vakiopituudet ovat 80 ja 120 cm, minkä lisäksi 45 cm päätypalasen saa taitettu piiloon ja otettua esille taas tarvittaessa.

Filippa-klaffiruokapöydässä käytetty vähintään 200 vuotta vanha ja 100 % FSC-sertifioitu tammi on peräisin Kroatian valtion metsistä, mistä se on kaadettu Kroatian valtion lisenssillä. Myös pöydän valmistus tapahtuu kokonaan Kroatiassa.

Värivaihtoehtoja ovat luonnollinen öljytty tammi, valkopesty tammi sekä lakkapintainen ruskea tammi.

Tammen sävyisten pöytien pinta on öljytty, joten sitä tulee huoltaa säännöllisesti tai puu voi alkaa ajan saatossa halkeilla. Mikäli pinta vaikuttaa kuivalta, suosittelemme öljyämään pinnan tarkoitukseen varatulla hoitoaineella. Tuotteen tarkemmat hoito-ohjeet löytyvät täältä. Lakattua ruskeaa pöytää ei tarvitse öljytä.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koot:
80 x 80 x 74 cm +45 cm klaffiosa.
120 x 80 x 74 cm + 45 cm klaffiosa.

Värit:
Öljytty tammi, valkopesty tammi, ruskea tammi.

Materiaalit:
100 % FSC-sertifioitu tammi.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Mitat74 cm (senttimetri)
Koko

,

Väri

, ,

Sarjat

Rowico Filippa

Rowico Filippa-klaffiruokapöytä

Rowicon monikäyttöinen Filippa-klaffiruokapöytä soveltuu niin pieneen kuin isompaankin tilaan. Kokovaihtoehtoja on kaksi.

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi kokoonpanoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

519,00 583,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Filippa-klaffiruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *