Tyylikäs Confetti-konsolipöytä

Rowicon Confetti-konsolipöytä on kaunis, kevyt ja käytännöllinen pikkupöytä esimerkiksi eteiseen, käytävälle, makuuhuoneeseen tai vaikkapa oleskelutiloihin.

Pöydässä on kaksi laatikkoa esimerkiksi papereiden ja pikkuesineiden säilyttämiseen. Avaimet ja muut pikkutavarat on näppärä sujauttaa laatikkoon, joten pöytä tuo sisääntuloon todellistä lisäarvoa!

Pöydän pituus on 100 cm, syvyys 40 cm ja korkeus ruokapöydällekin tyypillinen 74 cm.

Pöytä on saatavilla neljässä värissä joko tammisena, valkopestynä, mustana tai valkoisena. Tamminen, valkopesty ja musta pöytä on valmistettu tammesta, kun taas valkoinen pöytä on koivua.

Pöydän kansi on viilua ja jalat massiivipuuta. Pöytä on viimeistelty erittäin kestävällä ja helppohoitoisella lakkapinnalla.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
100 x 40 x 74 cm.

Värit:
Tammi, valkoinen, musta ja valkopesty tammi.

Materiaalit:
Tammi, koivu.

Viimeistely:
Lakka.

Tutustu myös muihin konsolipöytiimme.

Mitat40 × 74 cm (senttimetri)
Väri

, , ,

Valmistusmaa

Materiaalit

, , , , , , , ,

Rowico Confetti-konsolipöytä

Rowicon Confetti-sarjan kaunis puinen pöytä sopii siron muotoilunsa ansiosta mihin tahansa tilaan. Kapea pöytä on leveydeltään 100 cm, syvyydeltään 40 cm ja korkeudeltaan 74 cm.

Konsolipöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

359,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Confetti-konsolipöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *