Kotimainen Hiipakka Anton-työpöytä 130

Hiipakka Anton-työpöytä sopii pieneenkin työskentelytilaan, sillä pöydän leveys on 130 cm, syvyys 55 cm ja korkeus työpöydälle tyypillinen 73 cm. Työpöydän runko on MFC-kalustelevyä, ja pöydän laatikoiden ja ovien etusarjat ovat viilua.

Pöydän laatikot ja kaapit on varustettu pehmeästi sulkeutuvalla push-to-open-mekanismilla, joka ehkäisee pöydän kolhiitumista ja naarmuuntumista käytössä – riittää, että laatikkoa painaa kevyesti sisäänpäin, ja se ponnahtaa pehmeästi ulos.

Pöydässä on valkoinen sokkeli. Myös pöydän runko on aina valkoinen, ja kansiväriksi voi laita joko tammen, hopeajalavan tai valkoisen.

Pöytä on saatavilla kahdessa kokoonpanossa joko laatikoilla tai kaapilla. Laatikoiden/kaapin puolisuuden voi valita oman maun ja tarpeiden mukaan joko oikealle tai vasemmalle.

Anton-sarjan tuotteet toimitetaan valmiiksi koottuina. Sinun tarvitsee vain laittaa paikoilleen valmiiksi koottu sokkeli.

Suomalainen Hiipakka valmistaa kalusteet Pohjanmaalla Kurikassa. Perinteikäs huonekalutehdas on toiminut samalla paikalla jo vuodesta 1951. Suomalaisen kalusteen valitessasi tuet suomalaista työtä ja saat itsellesi pitkäikäisen kumppanin.

Koko:
130 x 55 x 73 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värit:
Valkoinen, valkoinen/hopeajalava tai valkoinen/tammi.

Materiaalit:
Tuotteen runko MFC-levyä.
Laatikoiden ja ovien etusarjat MDF-levyä.
Kokovalkoisen kirjoituspöydän kansi on maalattua MDF-levyä.

Pyyhkiminen kevyesti kostutetulla liinalla.
Huolellinen kuivaus.
Kiinnikkeiden säännöllinen tarkistus.

Tutustu myös muihin työpöytiimme.

Mitat55 × 73 cm (senttimetri)
Puolisuus

, , ,

Sarjat

Anton

Väri

, ,

Kansiväri

, ,

Sertifikaatit

Valmistusmaa

Materiaalit

, , , , ,

Toiminnot

Hiipakka Anton-työpöytä 130 cm

Hiipakan Anton on kotimainen kalustesarja moderniin kotiin. Tämä sarja on ratkaisu sinulle, joka haluat tyylipuhtaan kokonaisuuden kotiisi.

Hiipakan Anton-työpöytä on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

338,00 429,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hiipakka Anton-työpöytä 130 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *