Käytännöllinen Westville-ruokapöydän jatkopala

Rowicon Westville-ruokapöydän jatkopala sopii Westville-ruokapöytään. Westville on ajaton valinta, joka kestää sukupolvien ajan ja sopii täydellisesti pitkiin, ihaniin illallisiin. Tyylikäs ja käytännöllinen muotoilu saavat inspiraationsa perinteisestä käsityötaidosta ja massiivipuumateriaalista.

Westville-jatkopala on tilattavissa kahdessa värissä, tummanruskeana ja valkopestynä. Jatkopalan materiaali on lastulevyä ja tammiviilua.

Jatkopalan koko on 45 x 95 x 5 cm ja jatkopala on asennettavissa Westville-pöydän molempiin päihin.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koko:
45 x 95 x 5 cm (pituus, syvyys, paksuus).

Värit:
Ruskea tammi, valkopesty tammi.

Materiaali:
Tammi, tammiviilu, lastulevy.

Rowico Westville-ruokapöydän jatkopala

Rowicon Westville-ruokapöydän jatkopala tuo lisäpituutta ja käytettävyyttä Westville-ruokapöytään. Yhdistä ja nauti pitkistä illallisista isolla porukalla!

Westville-jatkopala on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 199,00 €.Nykyinen hinta on: 159,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Westville-ruokapöydän jatkopala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *