Moderni Deerfield-sohvapöytä

Rowicon Deerfield-sohvapöytä on skandinaavisen tyylikäs pöytä, joka sopii moneen eri tyyliin. Pöydän kannessa on kauniin linjakas tammipuinen pinta ja pöydän musta metallirunko kehystää kokonaisuuden kauniisti.

Deerfield-pöytä on tilattavissa kahdessa värissä ja kahdessa koossa. Värivaihtoehdot ovat valkopesty tammi ja ruskea tammi. Kokovaihtoehdot ovat 70 x 70 cm ja 80 x 80 cm.

Yhdistä erikokoiset pöydät kauniiksi asetelmaksi! Valkopestyt pöydät tuovat raikkaan ilmeen ja valitsemalla ruskean sävyn saat tilaan ihanaa lämpöä.

Sohvapöydän ytimessä on vaneri, joka on päällystetty massiivitammella. Pöydän jalat ovat mattamustaa metallia. Pöydässä käytetty tammi on FSC-sertifioitua.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Erityisesti Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä.

Koot:
Pieni pöytä 70 x 70 x 40 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Iso pöytä 80 x 80 x 47 cm.

Värit:
Valkopesty tammi / ruskea tammi.
Mustat metallijalat.

Materiaalit:
Vaneriydin, massiivitamminen pinta, metallijalat.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Rowico Deerfield-sohvapöytä

Rowicon Deerfield-sohvapöytä on kaunis ja yksinkertainen pöytä, joka on saatavilla kahdessa koossa. Yhdistä ja sommittele!

Sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi ominaisuudet saat näkyville tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

499,00 599,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Deerfield-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *