Arvokas Hunter-kirjoituspöytä

Hunter-kirjoituspöytä tuo tasokkuutta toimistoon. Pöydässä on kaksi säilytyslaatikkoa, joiden uurretut vetimet noudattelevat Hunter-sarjalle ominaista hillittyä mutta samalla jykevän näyttävää linjaa.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Pöydän kannen koko on 145 x 55 cm ja korkeus 79 cm.

Kirjoituspöydän pinta on käsitelty ja lakattu niin, että huonekalun pinta on kova ja kestävä ja puun kauniit uurteet ovat näkyvissä.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koot:
145 x 55 x 79 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin kirjoituspöytiimme.

Väri

,

Materiaalit

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-kirjoituspöytä

Artwoodin Hunter-sarjan kirjoituspöytä sopii tyylikkään työtilan ystävälle! Saatavissa mustana ja antiikin harmaana.

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

2 063,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-kirjoituspöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *