Musta pyöreä Daisy-sohvapöytä

Rowicon musta Daisy-sohvapöytä on ajaton lisä kodin sisustukseen. Kaunis, selkeälinjainen pöytä on helppo yhdistää osaksi sisustusta kuin sisustusta.

Pöytä on saatavissa kahdessa eri koossa halkaisijaltaan joko 80 cm tai 50 cm leveänä. Suuremman pöydän korkeus on 45 cm, ja pienemmän pöydän korkeus on 35 cm.

Pöydän kansi on valmistettu mustaksi maalatusta ja lakatusta MDF-levystä. Pöytä on koverrettu hieman, jolloin pöydän reunus nousee hieman keskustaa ylemmäksi muodostaen kannelle tyylikkäät reunat.

Pöydän jalat ovat mustaksi maalattua ja lakattua massiivipuuta.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Koot:
Pieni Ø 55 x 35 cm.
Iso Ø 80 x 45 cm.

Väri:
Musta.

Materiaalit:
MDF, massiivipuu.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Mitat4535 cm (senttimetri)
Väri

Koko

,

Rowico Daisy-sohvapöytä

Rowicon tyylikäs Daisy-sohvapöytä edustaa puhdaslinjaista ja modernia suunnittelua. Sirolinjainen pöytä on saatavilla kahdessa koossa.

Daisy-sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi kokoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

149,00 229,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Daisy-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *