Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

New Salvage -ruokapöytä on saatavilla kolmessa koossa. Kuten Artwoodilla todetaan, tärkeää on, että perhe ja ystävät mahtuvat pöydän ääreen. Yhtä tärkeää on, että ruokapöytä sulautuu saumattomasti sisustukseen. Suorakulmainen tai pyöreä pöytä – se on makuasia.

Salvage-pöydän juju on, että sen puu on kierrätettyä. Alkuperäinen puumateriaali on jalostettu uudelleen upeaksi huonekaluksi.

Pöydässä voi esiintyä halkamia, jotka ovat kuuluvat tämänhenkiseen massiivipuiseen pöytään. Lämpötila ja kosteus vaikuttavat puun käyttäytymiseen, joten pöytä kannattaa sijoittaa olosuhteiltaan mahdollisimman tasaiseen tilaan. Myös ruuveja on hyvä tarkistaa ja säätää tarvittaessa.

Pöytä on käsitelty luonnollisella vahalla ja sitä on hyvä käsitellä vähintään pari kertaa vuodessa. Käsittely auttaa pitämään kannen pinnan helpommin puhtaana. Tutustuthan pöydän hoito-ohjeisiin.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
Suorakaide 244 x 100 x 75 cm.
Iso Ø 150 x 75 cm.
Pieni Ø 120 x 75 cm.

Materiaali:
Kierrätetty jalava.

Tutustu myös muihin ruokapöytiimme.

Artwood New Salvage -ruokapöytä

Artwoodin vintage-henkinen upea aito puupöytä on valmistettu kierrätetystä jalavasta.

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

2116,80 2742,40 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood New Salvage -ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.