Tietokonepöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tietokonepöytä sähköllä vai ilman?

Tietokonepöydät ovat nykypäivänä joka kodin ja toimiston välttämättömyys, ja laadukas tietokonepöytä on satsaus sekä hyvinvointiin että jaksamiseen.

Tietokonepöytä on toimiva silloin, kun sen olemassaoloa ei juuri huomaa – hyvän tietokonepöydän ääressä työnteko sujuu kuin itsestään, eikä tietokonepöydän toiminnallisuuksiin juuri tarvitse kiinnittää huomiota. Tietokonepöydän tärkein ominaisuus on se, että se mukautuu erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin tilanteesta riippumatta.

Näyttöpäätetyöskentely on nykypäivää ja tulevaisuutta, ja siksi hyvä tietokonepöytä palvelee käyttäjäänsä vuosia. Tietokonepöydän laatuun kannattaa panostaa, sillä hyvä tietokonepöytä maksaa itsensä takaisin kohentuneena työskentelyergonomiana ja vähentyneinä niska- ja hartiaseudun ongelmina. Laadukas tietokonepöytä ehkäisee sekä fyysistä että henkistä kuormitusta ja auttaa jaksamaan työssä.

Tietokonepöytää hankkiessa olennaista on miettiä paitsi tila, johon tietokonepöytä asetetaan myös tarpeet, joihin pöytä hankitaan. Verkkokaupastamme on ostettavissa tietokonepöytiä monenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin, ja lisää tuotteita löytyy myymäläistämme.

Osa tietokonepöydistä on varustettu käytännöllisillä laatikostoilla, joihin saa toimiston tarve-esineet näppärästi säilytykseen. Osa tietokonepöydistä on puolestaan säädettäviä, joten sopivan työskentelykorkeuden saa säädettyä itselle optimaaliselle tasolle. Olipa valintasi periteinen kirjoituspöytä tai säädettävä sähköpöytä, tarjoamme työskentelyyn laadukkaat ja toimivat ratkaisut.

Tietokonepöydät parhailta brändeiltä

Valikoimassamme on laadukkaat tietokonepöydät johtavilta pohjoismaisilta valmistajilta. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Hiipakka, Rowico, Skovby, Hans K, ja myös oman KruunuDesign-brändimme alta löytyy tuotteita, jotka sopivat esimerkiksi kotitoimiston tietokonepöydäksi. Kaikkiin tuotteisiin saa vähintään 2 vuoden takuun, joka kattaa tuotteen valmistusvirheet eli tekniset ja runkoviat.

Tietokonepöytä nopealla toimituksella heti varastosta

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valitse omasi tyylikkäästä ja käytännöllisestä valikoimastamme ja tilaa tietokonepöytä verkkokaupastamme suoraan kotiovelle. Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa käydä myymälässä. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisävalikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top