ASENNUSPALVELU MYYMÄLÄASIAKKAILLE

Suurin osa huonekaluistamme toimitetaan valmiiksi kasattuina. Mikäli kaipaat kasaus- ja asennusapua esimerkiksi jalkojen kiinnittämiseen tai osina toimitettavien tuotteiden kasaamiseen, ota yhteyttä myyjiimme. Halutessasi saat lisäpalveluna koko asennuksen, aina pakkauksesta poistosta lähtien.

PALVELUN SISÄLTÖ

IN-kuljetuksemme lisäpalveluna voit ostaa tuotteen käyttökuntoonlaiton, joka sisältää:
– pakkauksesta purkamisen
– jalkojen kiinnityksen (ja muun asennustyön, jolla kaluste saadaan käyttövalmiiksi)
– pakkausmateriaalien poisviemisen ja niiden asianmukaisen kierrätyksen

Asennuspalvelu veloitetaan asiakkaalta tuntipohjaisesti, arkisin alk. 65,-/h. Asennuspalvelu on mahdollista saada erillishintaan myös lauantaille.

Halutessasi voimme myös viedä vanhan huonekalusi samalla kierrätykseen.

ASENNUSPALVELU VERKKOKAUPPA-ASIAKKAILLE

Kotiinkuljetuspalveluun ei kuulu paketista purkua, jalkojen asennusta tai muuta huonekalujen kasausta. Asennus- tai kierrätyspalvelun voit ostaa tilaukseen erikseen Suur-Helsingin, Tampereen tai Oulun alueella ottamalla yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluumme.

AMMATTITAITOINEN YHTEISTYÖKUMPPANIMME

Katsotuimmat tuotteemme

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top