Upea Lanson-sohvapöytä

Richmondin ylellinen Lanson-sohvapöytä hurmaa ja häikäisee! Sohvapöydän kansi hehkuu shampanjan sävyssä, ja pelkistetty, musta runko täydentää kokonaisuuden.

Sohvapöydän kansi on valmistettu taotusta alumiinista. Kannessa risteilevät kauniit sävyt ja kuvioinnit, ja jokainen kansi on yksilöllinen.

Sohvapöydän runko on mustaksi maalattua valurautaa.

Sohvapöydän leveys on 120, syvyys 65 cm ja korkeus 47 cm. Sohvapöytä sopii erinomaisesti niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin muihinkin kodin oleskelutiloihin.

Yhdistä sohvapöytä muiden Richmondin tuotteiden kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
120 x 65 x 47 cm (L x S x K).

Materiaalit:
Alumiinikansi.
Rautarunko.

Värit:
Kansi shampanja.
Runko musta.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Richmond Lanson-sohvapöytä

Richmondin Lanson-sohvapöytä tuo sisustukseen palan glamouria! Tyylikäs sohvapöytä hehkuu  shampanjan ja mustan sävyissä.

Richmondin Lanson-pöytä on varastotuote. Alla näet ajantasaisen saatavuuden keskusvarastollamme sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

915,00 


Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Esillä
Ei esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Lanson-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *