Näyttävä Cromford Mill -pöytä

Cromford Mill -ruokapöytä on massiivinen ja jykevä ilmestys, jonka pinta on upean rouheaa lakattua jalavaa. Pöydässä on harjatun kullan värinen metallinen U-jalka, joka kiinnittyy kauniina yksityiskohtana pöydän pitkän sivun päähän.

Cromford Mill -ruokapöytä on tilattavissa kahdessa koossa, 190 cm ja 230 cm pitkänä. Pöydän leveys on 100 cm ja korkeus on ruokapöydälle sopiva 76 cm.

Kierrätetystä jalavasta valmistetut ylelliset ruokapöydät on valmistettu yksilöllisesti, joten kahta täysin identtistä pöytää ei varmasti löydy!

Pienemmän pöydän pitkälle sivulle sopii kolme kapeaa käsinojatonta tuolia ja isomman pöydän sivuille samoin kolme leveämpää tuolia tai neljä kapeaa ruokailutuolia.

Saat lisätietoja tuotteesta tuote-esitteestä.

Cromford Mill on Richmondin huonekalusarja kierrätetystä jalavasta. Kaunis lämpimänruskea jalava saa kontrastin harjatun kullan värisistä metallisista yksityiskohdista.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä. Tinkimättömän eleganssin tavoittelusta syntyy valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään.

Richmond Interiors tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustuselementtejä yksilölliseen sisustukseen. Saat lisätietoja valikoimasta myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuotevideot

Koot:
Pieni pöytä 190 x 100 x 76 cm.
Iso pöytä 230 x 100 x 76 cm.

Materiaalit:
Kierrätetty jalava, lakattu.
Metalli.

Värit:
Ruskea, harjattu kulta.

Posta tahrat välittömästi. Älä hankaa, vaan taputtele roiskeita paperipyyhkeellä tai imukykyisellä kankaalla. Älä käytä tahranpoistajia eikä hoitotuotteita, joissa on silikonia.

Tahrat voi poistaa vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Varothan syövyttäviä puhdistusaineita (myös esimerkiksi sitruunaa sisältävät aineet). Hankaavia puhdistustuotteita ei pidä käyttää.

Pöydän rungon voi pyyhkiä pehmeällä pyyhkeellä, jota voi tarvittaessa hieman kostuttaa vedellä. Älä käytä hankaavia liinoja tai sieniä, koska ne voivat jättää metalliin naarmuja.

 

Richmond Cromford Mill -ruokapöytä

Cromford Mill on Richmondin näyttävä tuotesarja, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä jalavaa.

Cromford Mill -ruokapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa saat esille tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

2 420,00 2 545,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Cromford Mill -ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *