Kaunis Cromford Mill -pöytä

Cromford Mill -konsolipöytä on rouheapintaista jalavaa ja siinä on kauniit u-jalat. Siro ja kapea konsolipöytä on hyvä lisätaso eteistiloihin sekä muihin huoneisiin, joissa on tarve kapealle laskutilalle.

Konsolipöydän pituus on 150 cm ja korkeus 70 cm. Syvyysmittaa pöydällä on vain 35 cm, joten se sopii hienosti pieneen tilaan.

Saat lisätietoja tuotteesta tuote-esitteestä.

Sivupöytä on edustava ja tyylikäs niin yksinään kuin yhdessä muiden Cromford Mill -sarjan kalusteiden kanssa. Cromford Mill on Richmondin huonekalusarja kierrätetystä jalavasta. Kaunis lämpimänruskea jalava saa kontrastin harjatun kullan värisistä metallisista yksityiskohdista.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä. Tinkimättömän eleganssin tavoittelusta syntyy valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään.

Richmond Interiors tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustuselementtejä yksilölliseen sisustukseen. Saat lisätietoja valikoimasta myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuotevideot

Koko:
150 x 35 x 70 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Materiaalit:
Kierrätetty jalava, lakattu.
Metalli.

Värit:
Ruskea, harjattu kulta.

Posta tahrat välittömästi. Älä hankaa, vaan taputtele roiskeita paperipyyhkeellä tai imukykyisellä kankaalla. Älä käytä tahranpoistajia eikä hoitotuotteita, joissa on silikonia.

Tahrat voi poistaa vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Varothan syövyttäviä puhdistusaineita (myös esimerkiksi sitruunaa sisältävät aineet). Hankaavia puhdistustuotteita ei pidä käyttää.

Huonekalun metalliosat voi pyyhkiä pehmeällä pyyhkeellä, jota voi tarvittaessa hieman kostuttaa vedellä. Älä käytä hankaavia liinoja tai sieniä, koska ne voivat jättää metalliin naarmuja.

 

Richmond Cromford Mill -konsolipöytä

Cromford Mill on Richmondin näyttävä tuotesarja, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä jalavaa.

Cromford Mill -konsolipöytä on tilaustuote. “Lisää ostoskoriin”-painikkeen alla näet tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

910,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Cromford Mill -konsolipöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *