Tyylikäs Sergio-tuoli ulos terassille ja puutarhaan

KruunuDesign Sergio-tuoli on näppärä lisä mihin tahansa kesäpihaan, sillä sen voi sijoittaa esimerkiksi ruokapöydän yhteyteen tai vaikkapa lisäistuimeksi silloin, kun vieraita tulee isompi määrä.

Tuoli toimii erinomaisesti puutarhan istuimena. Suosittelemme kuitenkin sateen tullen nostamaan tuolin katoksen alle, jotta pehmuste pysyy hyvänä. Pehmuste olisi hyvä säilyttää talvikauden ajan kuivissa sisätiloissa.

Yhdistä tuoli samaan sarjaan kuuluvan Sergio-kulmasohvasetin kanssa.

Sergio-tuoli on kooltaan 60 x 70 x 88 cm (leveys, syvyys, korkeus). Tuolin istuinkorkeus on 50 cm. Tuolissa on musta runko ja harmaat pehmusteet.

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme. Tiesithän, että meiltä löydät myös lyhdyt ja muut kivat yksityiskohdat terassille ja puutarhaan.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. KruunuDesignin puutarhakalusteet pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Koko:
60 x 70 x 88 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 50 cm.
Istuinsyvyys 50 cm.

Materiaalit:
Hiilenmusta alumiinirunko.
Vaaleanharmaa polyesteristä valmistettu istuintyyny.

Mitat40 × 40 cm (senttimetri)
Väri

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

Runko

Rungon väri

Kokoonpano

Täyte

Valmistusmaa

KruunuDesign Sergio-tuoli

KruunuDesign Logo

Loppuunmyyty.

KruunuDesignin Sergio-tuoli on alumiinirunkoinen ulkotuoli. Tuolin hintaan sisältyvät polyesterista valmistettu istuintyynyt.

KruunuDesign-puutarhakalusteet ovat varastotuotteita. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin”-painikkeen alapuolella.

Lue lisää

169,00 

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Sergio-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *