UV-suojattu Roma Lux -aurinkovarjo

Tulossa varastoon keväällä 2024 – tilaa ennakkoon jo nyt!

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita.

Sivusta tuleva suuri aurinkovarjo on erinomainen valinta kesäpihalle ja terassille. Aurinkovarjo tekee kesäpihalla ja patiolla oleskelusta miellyttävää kaikissa olosuhteissa. 250 cm leveässä varjossa on monipuoliset säätöominaisuudet ja se riittää hyvin varjostamaan esimerkiksi sohvaryhmää tai ruokaryhmää.

Varjo on valmistettu polyesterista ja siinä on loistavat sään- ja UV-säteilyn suojaominaisuudet. Varjon runko on alumiinia.

Roma Lux -aurinkovarjossa on monipuoliset säätöominaisuudet. Varjon kulmaa saa kallistettua ylös ja alas. Lisäksi varjon korkeus on säädettävissä halutulle korkeudelle.

Aurinkovarjo on saatavilla taupen ja valkoisen värisenä.

Paketti sisältää 70 kiloa painavan jalustan, jonka koko on 80 x 80 cm. Asetathan aurinkovarjon aina tasaiselle alustalle.

Tuotteeseen on ostettavissa erikseen yhteensopiva suojahuppu.

Tutustu myös muihin puutarhakalusteisiimme. Huomaathan, että meiltä saat myös lyhdyt ja muut sisustustuotteet, joilla pidät pihan ja terassin viihtyisinä ympäri vuoden!

Koko:
Varjo 250 x 250 cm.
Runko 248 cm (korkeus jalustan pohjasta varjon kärkeen).

Värit:
Varjo valkoinen (taupe loppunut varastosta).
Runko tummanharmaa.

Materiaalit:
Varjo polyesteria.
Runko alumiinia.

Mitat250 × 248 cm (senttimetri)
Väri

,

KruunuDesign ROMA LUX -aurinkovarjo

KruunuDesign Logo

ROMA LUX -aurinkovarjo on upea suoja auringonsäteiltä. Varjo on valmistettu polyesterista ja siinä on loistavat sään- ja UV-säteilyn suojaominaisuudet.

Aurinkovarjo on varastotuote. Klikkaamalla alta mieleisesi värivaihtoehdon saat esiin ajantasaisen saatavuuden keskusvarastollamme sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää
(1 arvostelu)

395,00 

Tyhjennä

Tuotearvostelut

  1. K. Nevalainen vahvistettu ostaja

    K. Nevalainen vahvistettu ostaja

    Roma Lux – aurinkovarjo on osoittautunut erinomaiseksi valinnaksi pihalle. Monta vuotta pähkäiltiin minkälainen aurinkovarjo valitaan ja tässä mallissa on kaikki hyvät ominaisuudet: tarpeeksi iso, tukeva, helppo käyttää sekä näyttävän näköinen valkoinen väri. Kannattaa ostaa samalla suojahuppu. Vahva suositus!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *