Kankainen katos Wien-puutarhakeinuun

Brafabin Wien-puutarhakeinu on puutarhakalusteiden todellinen klassikko! Kesäpiha ei ole mitään ilman omaa ulkokeinua, ja Wien on erinomainen vaihtoehto viimeistelemään puutarhan täydelliseksi.

Voit tilata katoksen kahdessa värissä: harmaa (loppuunmyyty) ja beige. Katos sopii Brafabin keinuihin. Katoksen leveys on 200 cm ja syvyys 130 cm.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Koko:
200 x 130 cm (leveys, syvyys).

Materiaalit:
PU-suojattu polyesteri.

Värit:
Harmaa, beige.

Mitat108 × 153 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

Verhoilumateriaali

,

Verhoiluväri

,

Brafab Wien-puutarhakeinun katos

Brafabin Wien-puutarhakeinu on ehdoton osa suomalaista kesäpihaa. Kankainen katos tilattavissa nyt erikseen. Huom. harmaa katos loppunut kaudelta 2023.

Keinun katos on varastotuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä näet tiedot myymälöidemme mallikeinuista.

Lue lisää

56,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Wien-puutarhakeinun katos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *