KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita. KruunuDesignin puutarhakalusteet pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen. Käytämme vuosittain paljon aikaa laadukkaiden, kestävien ja kauniiden ulkokalusteiden löytämiseen, ja kesäkalustevalikoimamme on kuuluisa tyylistään ja laadustaan.

Kruunudesignin Seattle-ulkopöytä on upean urbaani yhdistelmä tiikkiä ja harjattua terästä. Pöydässä on reilusti tilaa suuremmallekin seurueelle, sillä sen kokonaismitta on 240 cm.

Huomaathan, että kuvan tuolit eivät sisälly tuotteen hintaan. Yhdistä pöytä ulkotuoliemme kanssa näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tähän pöytään sopivia tuoleja voit kysellä myös myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Useat toimittajamme, kuten Brafab ja Artwood, toimittavat monia tuolimalleja, jotka eivät vielä toistaiseksi näy verkkokaupassamme.

Koko:
240 x 100 cm.

Materiaali:
Harjattu teräsrunko, tiikkikansi.

Mitat75 cm
Pituus

Väri

Materiaalit

,

Kansi

Kansiväri

Jalkaväri

Runko

Rungon väri

KruunuDesign Seattle-ulkopöytä

KruunuDesign Logo

Loppuunmyyty.

Ajattoman ja tyylikkään Seattle-ulkopöydän mielenkiintoisin elementti on teräksinen metallijalka, joka reunustaa tiikkistä kantta ja kaartuu u:n muotoon molemmissa päissä pöytää.

KruunuDesign puutarhakalusteet ovat varastotuotteita, ja ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on lisää ostoskoriin -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

1290,00 

Varasto loppu

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Seattle-ulkopöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *